FB pix De terugkeer van jean pierre van rossem! - Artikelpost

De terugkeer van jean pierre van rossem!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1105 | Aantal woorden: 632 | Datum: | 0 commentaar

 

Jean Pierre Van Rossem is door menig mensen gekend als een fraudeur en crimineel. Echter verdient deze man veel meer respect en gezag als je kijkt wat deze man reeds heeft gedaan in zijn leven. Nu komt hij terug op met zijn politieke campagne ROSSEM.

 

Wie is Jean Pierre Van Rossem?

 

Jean Pierre is een Belgisch politicus, schrijver en econoom die zijn diploma economie heeft behaald aan de universiteit van Gent.

 

Tijdens zijn studies was Jean al bezig met ondernemende activiteiten waardoor hij meer geld verdiende dan AL zijn lectoren tesamen! Hoe belachelijk is dat niet wanneer een student met een sigaret in zijn mond af komt rijden met een pikrode Ferrari!

 

Ook schreef Jean Pierre Van Rossem aardig wat boeken, de meeste in de gevangenis, welke vooral over economische zaken gaan.

 

De laatste jaren is hij ook actief op politiek vlak met zijn partij ROSSEM welke als doel heeft de crisis uit het land te jagen, een taak die hem nog zou lukken ook als we hem moeten geloven!

 

Je geld beleggen met jean pierre van rossem

 

In zijn studententijd gebruikten jean pierre van rossem minstens evenveel zijn hersenen dan zijn pik. Zoals je wel weet denken studenten maar aan 1 van deze 2 zaken en het is vooral het laatste wat bij velen de prioriteit krijgt.

 

Jean pierre ging een eigen beurssysteem ontwikkelen waarbij hij de waarde van beursaandelen ging manipuleren. Hij investeerde letterlijk miljoenen van rijke ondernemers die hij verdubbelden! Hij kreeg hiervan een aardig percentage en ging zo 800 miljoen dollar verdienen!

 

Dan kan er al een Ferrari of 2 vanaf. Jean Pierre had meer dan 2 Ferrari's! Hij wist hoe goed te leven en dat kunnen we hem niet ontnemen.

 

Achter de tralies

 

Helaas kon het spelletje niet blijven duren en ging de fiscus achter Jean Pierre hollen, wat niet zo moeilijk was met Jean Pierre zijn onfitte body...

 

Jean werd veroordeeld voor 4 jaar cel voor het frauderen en manipuleren van de beurs. In de cel ging jean pierre zijn tijd nuttig gebruiken en ging hij boeken schrijven.

 

In de politiek

 

Ook de politiek is hem niet vreemd. Iedereen die iets over politiek weet, weet dat Jean Pierre de koning heeft tegengesproken met zijn wel gekende uitspraak.

 

Nu komt Jean Pierre terug met zijn eigen partij ROSSEM. Geen idee of het wat zal worden maar zijn argumenten zijn alvast doordacht.

 

Wat vind jij van Jean Pierre Van Rossem?Over de Auteur

Ik ben Eddy en ben gepensioneerd. Ik hou van het internet en schrijf regelmatig gast artikelen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo