Een goede aanbesteding - Artikel Post - Artikel Marketing

Een goede aanbesteding

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 423 | Aantal woorden: 386 | Datum: | 0 commentaar

Niet alleen de overheid doet aan aanbestedingen. Dat is een misverstand. Dat komt omdat de overheid vaak grote opdrachten verleend. Dit kan gaan over bijvoorbeeld wegenaanleg, het bouwen van tunnels of gebouwen en ICT-projecten. De overheid moet dit ook doen want het is ten eerste vastgelegd in wet- en regelgeving. De overheid moet dan ook aantonen dat zij publiek geld op een goede manier aanwend en niet te veel geld uitgeeft aan de projecten.

Ook bedrijven doen aanbestedingen. Dit gaat dan vooral over hele grote opdrachten. Het gaat hierbij om hele grote bedragen. Bij kleinere opdrachten kan worden volstaan met offertes, die leveranciers of aannemers maken voor de opdrachtgever nadat zij hiervoor benaderd zijn.

Een ondernemer wil natuurlijk veilig aanbesteden. Dat kan bij Qflow. Hier kan de ondernemer de opdrachten online aanbesteden. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een standaard invulscherm. Inschrijvers kunnen hier hun aanbod ook op standaard invulschermen plaatsen. Alle documentatie wordt bewaard en kan later nog eens bekeken worden. De inschrijvers worden met elkaar vergeleken op basis van prijs en kwaliteit. Alles verloopt op een transparante manier voor beide partijen.

Ondernemers gaan bij het selecteren van de inschrijvers niet over een nacht ijs. Behalve het prijsplaatje is de kwaliteit van het geleverde van enorm belang. Het blijkt maar al te vaak dat goedkoop duurkoop blijkt te zijn. Er is dan sprake van tijd- of budgetoverschrijdingen of het geleverde is zo slecht gemaakt dat het nooit zal worden gebruikt of pas na uitgebreide aanpassingen.

De samenstelling van de leden van het project is ook een kwaliteitsbepalende factor. Via Qflow is het mogelijk om teamleden voor het project te selecteren. Dit is zowel mogelijk voor interne als externe teamleden.

Het aanbestedingstraject van Qflow is voor ondernemers uitermate geschikt om op een transparante manier projecten aan te besteden, waarmee de beste kwaliteit voor de beste prijs kan worden behaald.Over de Auteur

Cousine schrijft over van alles en nog wat in het kader van SEO.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo