Een zakelijke lening, waar begin je? - Artikelpost

Een zakelijke lening, waar begin je?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 934 | Aantal woorden: 458 | Datum: | 0 commentaar

Als je op het internet op zoek gaat naar een zakelijke lening zie je door de bomen het bos niet meer, zoveel mogelijkheden zijn er. Het is wel erg handig om je in te lezen via het internet. Want al is er zoveel en staat het nogal chaotisch door elkaar genoemd, het is toch fijn om een indruk te hebben van wat er allemaal mogelijk is. Zo zijn er heel veel verschillende leningen af te sluiten op het internet zelf. Dit is bijvoorbeeld handig als u een bedrijfsfinanciering met BKR zoekt. Want bij veel leningen die op het internet verstrekt worden hoeft dat geen probleem te zijn.

 

Een bedrijfslening bij de bank

 

Een van de mogelijkheden van kredietvertrekking is een lening regelen bij de bank. Zoals je weet is het nu niet de meest makkelijke tijd om dat voor elkaar te krijgen, maar het kan nog steeds. Wel moet je jezelf en je bedrijf goed presenteren. Daarvoor is een betrouwbaar en duidelijk ondernemingsplan nodig. Hierin wordt onder andere beschreven wat je plannen zijn, hoe de markt eruit ziet en hoe jij denkt dat  jouw bedrijf gaat doorbreken in die markt. Een bedrijfsfinanciering met BKR registratie is via deze weg niet mogelijk.

 

Een akkoord bij de bank, en dan?

 

Wanneer de bank uiteindelijk akkoord gaat met je plan en dus een bedrijfslening verstrekt, is het nog de vraag hoe. Want er zijn verschillende kredietvormen mogelijk. Het is belangrijk dat je goed nagaat wat bij jou en jouw onderneming past. Voor welke duur wil je een lening afsluiten? Welke rente ben je bereid te betalen? En op welke manier? Allemaal zaken om vooraf over te denken. En als de bank voorstelt om een onderpand in de lening te betrekken is dit dan iets wat u wilt? U kunt uw huis als onderpand opgeven, maar wat als u failliet gaat? Dan bent u persoonlijk ook getroffen en genoodzaakt uw huis te verlaten. Maar u kunt de bank wel meer zekerheid bieden en dus een grotere zakelijke lening verkrijgen. Over de Auteur

Julia Naaktgeboren is 28 jaar en houdt zich bezig met de financiele wereld en alle bijbehorende aspecten. Zo schrijft ze in haar vrije tijd artikelen gerelateerd aan financiele leningen, maar geeft ook haar kritische blik op beleggen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Puur zakelijk
Puur zakelijk

€ 9,99
Toon product

Het leven, dat is pas topsport!
Het leven, dat is pas topsport!

€ 14,99
Toon product

Mindful & Miljonair
Mindful & Miljonair

€ 12,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo