Eerlijke goud taxateur vinden - Artikelpost

Eerlijke goud taxateur vinden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 158 | Aantal woorden: 756 | Datum: | 0 commentaar

Heb je goud in je bezit en wil je weten hoeveel het waard is en/of wil je het goud inruilen voor geld? Dan wil je natuurlijk wel een eerlijke goud taxatie. Wat doet een taxateur, wat is de goud prijs, wat is goud in karaat en waar vind je een eerlijke taxateur van goud inkopen? Hier zijn de antwoorden!

Wat doet een taxateur?

Een taxateur is iemand die de waarde van een object bepaalt, bijvoorbeeld van een huis, kunstwerk of van goud. Een erkende taxateur is een gediplomeerde persoon, die voldoet aan de eisen die aan de certificeringsregeling worden gesteld, die staat ingeschreven bij een taxatieregister en iemand met werkervaring, zodat hij het object kan vergelijken en goed op waarde kan inschatten. Je gaat met het object, dat jij wilt laten taxeren, langs bij de taxatie specialist. De taxateur kan ook langskomen als het object te groot, breekbaar en/of kostbaar is om mee te nemen. Vervolgens wordt je object nauwkeurig bekeken en eventueel ook gewogen om de waarde te achterhalen, die jij er vervolgens voor vraagt of krijgt.

Wat is de goudprijs?

De actuele goudprijs is de hoeveelheid geld die je krijgt voor het goud dat je inruilt. Een eerlijke goudprijs voldoet aan deze voorwaarden:

  • Het is de actuele goudprijs (van dit moment) berekent per gram.
  • Smeltkosten worden niet afgetrokken.
  • De weegschaal, waarop het goud gewogen wordt, is geijkt en zichtbaar.

Taxatie van goud in karaat

De goud prijs wordt berekent op basis van de hoeveelheid karaat. Een 14 karaats sieraad heeft minder goud in zich dan een 18 karaats sieraad. In 20 en 22 karaats sieraden zit nog meer goud. In 14 karaat zit 58,5% goud, in 28 karaat 75%, in 20 karaat 83,3 % en in 22 karaat zit 91,6 % goud. Heb je zuiver goud in handen, 100% goud, dan heb je te maken met 24 karaat goud. Dit is te zacht om sieraden van te maken. Wel zijn er munten van gemaakt. Hoe meer karaat goud, hoe hoger de goud prijs. Weet je niet uit hoeveel karaat je sieraad of munt bestaat? Dat kan een taxateur voor je achterhalen. Hij kan vervolgens je goud inkopen voor geld.

Waar vind je de eerlijke taxateur?

Op zoek naar iemand die een eerlijke en betrouwbare taxatie kan uitvoeren? Dan ben je bij Goudinkooputrecht aan het juiste adres. Wij werken met gediplomeerde specialisten, die sieraden en andere gouden voorwerpen op waarde weten te schatten doordat zij meer dan 20 jaar ervaring hebben in goud inkopen. Je krijgt de actuele goudprijs voor je goud, de smeltprijs wordt hier niet van afgetrokken en de weegschaal, waarop het gouden object in jouw bijzijn gewogen wordt, is geijkt en zichtbaar. Kortom onze taxateurs werken op een eerlijke manier, zodat jij echt waar krijgt voor jouw geld. Direct een eerlijke specialist voor taxatie inschakelen? Maak dan een afspraak of kom langs, zodat je al op korte termijn jouw goud kunt inruilen voor een (h)eerlijk geldbedrag!

 Over de Auteur

De auteur hier van is schrijven van artikelen van financiële bedrijven. Bijvoorbeeld banken, goud inkopers, etc. 

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[116 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo