FB pix Energie besparen - Artikelpost

Energie besparen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1066 | Aantal woorden: 366 | Datum: | 0 commentaar

U wilt energie besparen maar weet niet hoe? Dan is RAAK Energie advies de aangewezen partner voor u. Zij komen naar u toe om een plan van aanpak te maken. Allereerst wordt er een analyse gemaakt van uw huidige energielabel waarna ze samen met u uw behoeften en wensen bespreken. Uiteindelijk leggen zij u de mogelijkheden om energie te besparen voor, hierbij wordt rekening gehouden met uw budget. Daarna kunt u het gekregen advies laten uitvoeren door diverse partijen maar het is natuurlijk ook mogelijk de opdracht bij RAAK neer te leggen. Zij zorgen dan voor de begeleiding, coördinatie en installatie van a tot z. Hierbij brengen wij dan ook de kosten voor de oorspronkelijke rapportage in mindering van het totaal.

Uw investering sneller terugverdienen

Energie besparen gaat niet altijd samen met grote investeringen. Er zijn ook vele mogelijkheden zowel op het gebied van bouwkunde als installatietechnieken. Bent u toch bereidt om wat meer te investeren in grotere installaties zoals een zonneboiler, warmtepomp, micro kkw of zonnepanelen? Dan helpen wij u door de administratieve handelingen, zodat u een zo goed mogelijke subsidie zult ontvangen. Zo kunt u naast energie besparen en milieuvriendelijker zijn ook uw investering een stuk sneller terugverdienen.

Wat is thermografie?

Thermografie is eenvoudig uitgelegd een meetmethode waarbij contactloos de temperatuur van een object of gebied in kaart wordt gebracht. Dit wordt gedaan door de ervaren thermograaf met een hoogwaardige thermografische camera van RAAK. Thermografie wordt ook toegepast in de bewaking, brandbeveiliging, industrie en de medische wereld. Sinds enkele jaren wordt thermografie steeds meer gebruikt bij het zoeken naar oplossingen om energie te besparen. RAAK Energie werkt met de nieuwste meettechnieken. Thermografisch onderzoek doen is dan ook één van onze specialiteiten. Bekijk voor meer informatie de website van RAAK Energie. Zij helpen u als de beste met energie besparen, want als je het doet doe het dan goed en verzien uw investeringen snel terug.Over de Auteur

geschreven door Bas van Vught

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo