FB pix Ervaringen met diverse online Brokers - Artikelpost

Ervaringen met diverse online Brokers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1266 | Aantal woorden: 420 | Datum: | 0 commentaar

 

Online beleggen en veel geld verdienen, dat spreekt bijna  iedereen aan, maar is dat wel echt mogelijk? Uit ervaring met diverse brokers blijkt dat de werkelijkheid toch anders in elkaar steekt.

Winst maken als particuliere beleggen blijkt lastiger dan door de brokers wordt voorgehouden. Met name met de derivaten beleggingsproducten. Bij dat soort beleggingsproducten belegt u niet met het product zelf, maar met de onderliggende waarde die geheel van speculatie afhankelijk is. Dit maakt een derivaat een turbulent beleggingsproduct waar bij een daling en een stijgen elkaar per minuut kunnen afwisselen.

De ervaringen van particuliere beleggers met een broker lopen nogal uiteen. eToro wordt ervaren als een echte hedendaagse broker die gebruikt maakt van verschillende social media. Zij stellen zich op zie manier heel …. Op waardoor zij een grotere waarde hechte aan een kloppend product en voorwaarden. Slechte publiciteit is namelijk zo verspreid via social media.

De ervaringen met Plus500 zijn veelal negatief. Er zijn een aantal particulieren dat met deze broker geld hebben verdient, echter verliezen de meeste beleggers meer dan hun inzet. Dit kan leiden tot een flinke schuld. Vele online beleggers klagen bij Plus500 over de provider. Deze kan er zomaar ineens paar minuten uitliggen. Had jij voor het uitvallen van de provider winst? Dan keert Plus500 deze vaak niet uit en zeggen alleen de daling te hebben waargenomen na het uitvallen van de provider. Door dit soort praktijken verdient Plus500 veel geld en ben je als belegger flink de pineut.

Alex en Linx zijn vrij nieuwe brokers. Zij maken volop reclame op zowel televisie als op de radio. Zij bieden duidelijke informatie en een overzichtelijke webtrader aan. Dit betekend echter niet dat er geen valkuilen zijn bij deze brokers. Iedere aanbieder heeft zijn eigen voorwaarden.

Niet veel mensen lezen aandachtig de voorwaarden door. Dit is echter wel aan te raden, slechte ervaringen blijken in veel gevallen te liggen de voorwaarden die een Broker hanteert, maar niet goed is gelezen voor de particuliere belegger. 

Over de Auteur

Julia Naaktgeboren is 28 jaar en houdt zich bezig met de financiele wereld en alle bijbehorende aspecten. Zo schrijft ze in haar vrije tijd artikelen gerelateerd aan financiele leningen, maar geeft ook haar kritische blik op beleggen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo