Extra geld besparen tijdens de dure feestdagen - Artikel Post - Artikel Marketing

Extra geld besparen tijdens de dure feestdagen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 89 | Aantal woorden: 815 | Datum: | 0 commentaar

De maand december is voor de meeste mensen geen goedkope maand. Het is een maand waarin we veel te vieren hebben en volop te genieten. Vooral van de mensen in onze omgeving. We willen ze allemaal ook graag een mooi cadeau geven. Een cadeau wat dierbaar voor ze is. Natuurlijk wil je ze graag geven wat mooi is. Het is afhankelijk van van het budget wat je hebt. Gelukkig zijn er mogelijkheden om geld te besparen. www.shopbuddies.nl is een website die veel mogelijkheden biedt om op een betaalbare manier mooie cadeaus te kopen en geld te besparen tijdens de feestdagen. Er zijn nog meer tips. 

Maak een lijstje met wat je allemaal wilt kopen

Door een lijstje te maken met wat je allemaal nodig hebt en graag wilt kopen is het mogelijk om niets overbodigs te kopen. Hierdoor alleen al is het mogelijk om geld te besparen. Het is ook goed om van te voren een budget vast te stellen. Een budget wat je niet wilt overschrijden. Je kunt het onderverdelen in een aantal sub budgetten voor de verschillende de ondedelen. 

Overstappen 

Het is belangrijk om de verschillende abonnementen onder de loep te nemen. Kijk ook naar de verzekeringen. Het is goed om van zorgverzekering te wisselen als dit mogelijk is. Ook is het een mogelijkheid om het eigen risico te verhogen. Het is belangrijk om het af te stemmen op de persoonlijke wensen. Ook het overstappen naar een andere alles in een pakket aanbieders is een goed idee. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om van energieleverancier te wisselen. Het kan je allemaal geld helpen te besparen. Het geld kun je dan anders gebruiken tijdens de dure feestmaanden of op een ander moment. 

Thuis eten 

Het is goed om niet uit eten te gaan, maar thuis te blijven. De prijzen in de restaurants zijn tijdens de kerst allemaal net wat hoger dan gedurende het jaar. Het is natuurlijk ook zo dat je er meer voor terugkrijgt. Het is echter slimmer om gewoon thuis te eten tijdens de feestdagen. Het is mogelijk om goede ingrediënten in huis te halen om wat moois mee te bereiden. Wanneer je de drankjes allemaal al in november koopt dan wordt de druk in december al wat lager. 

Koop alles eerder dan nodig

Het is goed om gedurende het jaar al te denken aan de dure feestmaanden. Het is mogelijk om de cadeaus voor je dierbaren al gedurende jaar te kopen. Kies de cadeaus waarvan je weet dat je dierbaren er volop van zullen genieten. Het hoeven trouwens niet de meest dure cadeaus te zijn. Het is belangrijk om een cadeau te kopen wat gewaardeerd gaat worden. Het is vaak belangrijker om energie in het hele proces te stoppen dan het cadeau zelf. Onthoud dat om de dure feestmaanden goedkoop te houden en toch te vullen vol met liefde. Uiteindelijk is het niet de prijs die je betaalt voor het cadeau wat het waardevol maakt, maar hoeveel waarde er is besteed om het te vinden, te kopen en bijzonder te maken. Over de Auteur

Particulier die graag zijn kennis deelt

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo