Financieel advies bij IBS - Artikel Post - Artikel Marketing

Financieel advies bij IBS

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 244 | Aantal woorden: 422 | Datum: | 0 commentaar

IBS geeft als financiële instelling onafhankelijk advies aan instellingen, ondernemers en particulieren. U kunt bij ons terecht met al uw vragen omtrent vermogen. De klant staat bij ons altijd voorop en wij hanteren hoge ethische normen. Daarbij werken wij volledig transparant en weet u bij ons altijd waar u aan toe bent. Wij bieden verschillende financiële diensten aan, waaronder fiduciair management en advisory.

Fiduciair management
Heeft u een instelling die beschikt over een complex vermogen, maar wilt u zich kunnen focussen op het behalen van uw missie? Dan biedt fiduciair management de uitkomst voor u. Professionals zorgen ervoor dat het vermogen ten alle tijden in de gaten wordt gehouden. De fiduciair manager is volledig op de hoogte van de financiële markten en neemt u veel werk uit handen. U blijft eindverantwoordelijk, maar hoeft zich verder nergens zorgen over te maken. 

Omdat alle bedrijven anders zijn, hebben we geen standaard aanpak. We stemmen onze dienstverlening volledig af op wat uw instelling nodig heeft. Er wordt een beleggingsstatuut opgesteld, waarin het vermogensbeleid en de governacestructuur wordt vastgelegd. Als dit helemaal duidelijk is, dan kunnen wij u advies geven over de manier waarop uw vermogen het beste beheerd kan worden.

U ontvangt per maand of per drie maanden een rapportage waarin u precies de rendementen terug kunt vinden op het totale vermogen en per mandaat. Er wordt steeds op gelet of de vermogensbeheerders zich aan de gemaakte afspraken houden en daarnaast bieden wij begeleiding bij een eventuele selectieprocedure voor het vinden van een nieuwe vermogensbeheerder.

Advisory
Het advisory team bij IBS heeft veel kennis en ervaring op het gebied van diverse zakelijke vermogensvraagstukken. U kunt hierbij denken aan bedrijfsovername of –verkoop, het krijgen van financiering bij een bank, waarderingsvraagstukken en herstructurering. Of het nu gaat om family offices, private equity investeerders, management teams of bestuurders van instellingen, neem gerust eens contact met ons op en wij helpen u graag verder. 

Over de Auteur

IBS is een onafhankelijke financiële instelling die instellingen, ondernemers en vermogende particulieren deskundig adviseert in een verscheidenheid aan vermogensvraagstukken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo