Geld lenen met BKR codering A1 of A4 - Artikel Post - Artikel Marketing

Geld lenen met BKR codering A1 of A4

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: websiteschrijver
Gezien: 1231 | Aantal woorden: 389 | Datum: Sun, 4 Nov 2012 | 0 commentaar

In navolging op mijn vorige artikel over geld lenen zonder BKR toetsing ga ik het nu hebben over geld lenen met BKR codering. Om aan een lening te komen met een BKR codering kan het soms langer duren dan verwacht. Geldverstrekkers kiezen liever eieren voor hun geld en hanteren dan ook vaak een BKR toetsing. Tijdens deze toets zal er naar uw verleden gekeken worden, heeft u al een BKR codering en waarom? De geldverstrekker kan zelf bepalen of er wel of niet geld geleent kan worden zonder BKR toetsing. Geld lenen met BKR codering A1 of A4 maakt bijna niet uit, over het algemeen is dit allemaal hetzelfde. Met een BKR codering wordt al vrij snel duidelijk wat er gaat gebeuren.

Het krijgen van een BKR codering komt vaak door het te laat betalen van een rekening. Soms zelf nog erger waarbij het om meerdere betalingen gaat. De BKR codering kan verschillen van A1, A2, A3 en A4. Deze verdeling geeft aan hoe hoog de prioriteit van de BKR codering is. Dit blijft 5 jaar lang zichtbaar, daarna wist Bureau Krediet Registratie de gegevens en is het niet meer inzichtelijk om te zien of u ooit eerder een BKR codering heeft gehad. 

Ondanks het geringe aantal leningen waarbij een BKR toetsing niet plaatsvindt is het zeker mogelijk om snel aan geld te komen. Een lening is een financiële overeenkomt tussen de lenigverstrekker en de lener. U heeft als lener ook rechten en de consumentenbond.nl heeft daar een aantal richtlijnen en knooppunten voor vastgesteld. Bij een lening met BKR codering is dit ook het geval ongeacht of de toetsing plaatsvindt. Geld lenen met BKR codering is legaal in Nederland omdat niet iedere leningverstrekker een BKR toetsing hoeft af te nemen. Ook als er wel een check plaatsvindt door Bureau Krediet Registratie kan de leningverstrekker zelf bepalen of de lening wel of niet doorgaat.

 Over de Auteur

Geld lenen kan ingewikkeld zijn.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo