FB pix Geld lenen vandaag? - Artikelpost

Geld lenen vandaag?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1217 | Aantal woorden: 609 | Datum: | 0 commentaar

Geld lenen vandaag

Geld lenen vandaag? Is dit mogelijk of zijn de mogelijkheden beperkt? Wij hebben een website voor u gevonden waarop heel veel informatie staat over geld lenen. Geld lenen vandaag is een zeer diverse website met informatie over de persoonlijke lening en de minilening bijvoorbeeld. In dit artikel geven wij een korte samenvatting van de informatie die te vinden is op geld lenen vandaag.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening sluit u af als u van plan bent een grote aankoop te gaan doen. Een voorbeeld hiervan is een nieuwe motor bijvoorbeeld. De persoonlijke lening kan afgesloten worden vanaf 500 tot aan 50.000 euro ongeveer. De hoogte van deze bedragen kunnen echter per geldverstrekker verschillen. Bij een persoonlijke lening is er sprake van een vast leenbedrag, een vaste rente en een vaste looptijd. De looptijd kan bijvoorbeeld 36 maanden zijn. In dat geval bent u drie jaar lang bezig met het aflossen van de lening. Elke maand betaalt u een klein bedrag van de lening terug. Bovenop dit bedrag dient u ook een bepaalde rente te betalen. Hoe hoger dit percentage, des te meer u aan rente kwijt bent.

Minilening

Geld lenen vandaag, met een minilening is dat een mogelijkheid. Een minilening kan vaak vrij snel afgesloten worden, soms zelfs binnen 60 minuten. Er zijn meerdere geldverstrekkers die deze vorm van lenen aanbieden. Het gaat bij een minilening om kleine bedragen van bijvoorbeeld 350 euro.

Het nadeel van een minilening is de relatief hoge rente. U dient een minilening binnen een maand af te lossen, soms zelfs binnen een week. De rente wordt vaak niet uitgedrukt in een percentage, maar in een vast bedrag. Vaak is er sprake van administratiekosten bijvoorbeeld. De kosten zijn meestal rond de 25 euro per afgesloten lening. Soms zijn de bedragen nog hoger. Het nadeel van een minilening is dat de rente omgerekend soms wel boven de 20% is.

Beste keus

Wat is de beste leen vorm, de persoonlijke lening of de minilening? Eigenlijk is de minilening een veel te dure lening. Als u niet direct geld nodig heeft dan kunt u beter kiezen voor een persoonlijke lening. De aanvraag duurt hoogstwaarschijnlijk wel wat langer, maar vaak is de persoonlijke lening goedkoper.

Toch moet u met de persoonlijke lening ook goed uitkijken.  Hoe langer de looptijd, des te duurder de lening wordt. Stel dat u 10.000 euro leent en de looptijd is 120 maanden (10 jaar), dan kan het zomaar zijn dat u in totaal 16.000 euro heeft terugbetaald. Zorg er dus voor dat de looptijd zo kort mogelijk is.
Een minilening is alleen handig om af te sluiten als u per direct een klein geldbedrag nodig heeft. Stel dat u binnen twee uur 500 euro wilt lenen, dan is een minilening een goede optie. De lening is vaak snel afgesloten.

Doorlopend krediet

Ook besteed geld lenen vandaag aandacht aan het doorlopend krediet. Op deze vorm zullen wij in dit artikel niet ingaan. Als u meer wilt weten over het doorlopend krediet dan raden wij u aan de site te bezoeken.

Over de Auteur

Christiaan uit Amsterdam Buitenveldert

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo