FB pix Geld lenen voor een keuken - Artikelpost

Geld lenen voor een keuken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2072 | Aantal woorden: 491 | Datum: | 0 commentaar

Wilt u geld lenen voor een keuken, bijvoorbeeld omdat u wilt verbouwen of u gaat verhuizen en u daar zelf het geld niet direct voor beschikbaar heeft? U kunt kopen op afbetaling bij een van de aanbieders die daarvoor een overeenkomst met een kredietverstrekker is aangegaan, of kiezen voor een persoonlijke lening. In beide gevallen zal men zeer waarschijnlijk een BKR toetsing uitvoeren. Men kan op die manier het risico inschatten dat men loopt, om op die manier onder andere het rentepercentage dat u gaat betalen vast te stellen.

Direct een nieuwe keuken aanschaffen

Het grote voordeel van het geld lenen voor een nieuwe keuken is dat u er direct gebruik van kunt maken. Heeft u al een keuken maar is deze op dit moment echt aan vervanging toe? Dan kunt u er met een lening voor uw keuken voor zorgen dat u daar direct gebruik van kunt maken en dat uw oude keuken eindelijk de deur uit kan. Maak goede afspraken over de looptijd van de lening en de rente die u gaat betalen. U kunt op die manier als het ware achteraf sparen voor de keuken, waardoor u er morgen al gebruik van kunt gaan maken.

Kopen op afbetaling

U kunt allereerst kiezen voor het kopen op afbetaling. Houd er rekening mee dat er in bepaalde gevallen een voorschot verlangd wordt, bijvoorbeeld van 10 – 15%. U gaat een lening aan bij een kredietverstrekker die samenwerkt met het bedrijf waar u de keuken koopt. Het grote voordeel hiervan is dat u geen aparte lening af hoeft te sluiten, waardoor u de aankoop op een relatief gemakkelijke manier kunt doen. Houd er rekening mee dat men de lening wel bij het BKR zal registreren en dat u er dus last van heeft op het moment dat u een andere lening af wilt sluiten.

Geld lenen keuken

Persoonlijke lening afsluiten

Wilt u liever een lening bij de bank afsluiten? Kies dan voor een persoonlijke lening, waarmee u de mogelijkheid heeft om de keuken te financieren. U kunt geld lenen voor een keuken door het bedrag van de aankoopwaarde te lenen en vervolgens een looptijd van bijvoorbeeld 5 jaar te kiezen. U zorgt ervoor dat de lening dan volledig is afgelost. U betaalt een vast percentage aan rente, dat berekend wordt over het bedrag aan schuld dat iedere maand nog uitstaat. Aangezien u aflossingen doet gaat u tijdens de looptijd steeds een beetje minder rente betalen.Over de Auteur

Christ Uit Amsterdam Buitenveldert

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo