Geld lenen zonder BKR toetsing - Artikel Post - Artikel Marketing

Geld lenen zonder BKR toetsing

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: nellysmits
Gezien: 1205 | Aantal woorden: 521 | Datum: Sun, 6 Feb 2011 | 0 commentaar

Het lenen van geld zonder BKR toetsing is vaak alleen mogelijk in de vorm van een mini krediet. Maar ook bij het lenen van geld zonder BKR toetsing zal ook controle plaats vinden van jouw gegevens. Mochten er geen mogelijkheden zijn voor een financiering vanwege het BKR dan zijn er best kredietmaatschappijen om leningen bij aan te gaan. Is krediet door je BKR niet mogelijk dan wijk je uit naar een geldverstrekker met andere acceptatie normen. Met de aanvraag van een mini krediet maak je een grotere kans als je snel geld zou willen lenen en je BKR negatief is.

Uit navraag is op te maken dat een positieve waardering voor geld lenen zonder BKR toetsing steeds vaker is waar te nemen. Hiermee is gelijk opgekomen dat geld lenen steeds vaker online gebeurt. Ervaren en deskundige adviseurs zullen geld lenen zonder BKR toetsing in behandeling dienen te nemen. Wel doe je er verstandig aan een controle te doen op de aanwezigheid van de juiste AFM vergunning bij de geldverstrekker. Waarborgen voor deskundige adviezen voor adviseurs zullen duidelijk dienen te blijken uit het bezit van de benodigde bewijzen van vakbekwaamheid.

Dat geld lenen zonder BKR toetsing enkel gaat over geringe hoofdsommen en korte looptijden is wel duidelijk op te maken uit wat in advertenties staat. De beste mogelijkheid om geld snel te gaan lenen is door aanbiedingen naar je mobieltje te laten verzenden. Via je mobiele telefoon kun je dan een mini krediet afsluiten waarbij geen toets bij het BKR zal worden gedaan. Het aanvragen van een credit card is niet mogelijk via geld lenen zonder BKR toetsing.

Met geld lenen zonder BKR toetsing is het ook niet mogelijk om een doorlopend krediet van enige omvang af te sluiten. Afwijkende kredietinstellingen die geld lenen zonder BKR toetsing aanbieden hanteren minder voordelige condities dan handelsbanken. Het is wel te begrijpen dat deze leenvorm duurder is dan normaal omdat de personen die dit aanvragen in veel gevallen een geschiedenis hebben met het betalen. In je eigen belang vergelijk je de verschillen in het aanbod van geld lenen zonder BKR toetsing. Juist omdat de aanbieders voor BKR leningen als paddenstoelen uit de grond schieten komt er meer materiaal om met elkaar te vergelijken.

Naast een negatief BKR verleden spelen vaak andere zaken een rol voor de keuze van geld lenen zonder BKR toetsing. Een van de andere redenen zou kunnen zijn dat er gewoonweg geen mogelijkheden zijn voor geldopnames via een bestaande rekening waarop geen toetsing van het BKR op zal plaats vinden. Door te gaan lenen zonder BKR toetsing zullen geen vervuilingen van jouw gegevens in het BKR gebeuren. Bij het veelvuldig geld lenen zonder BKR toetsing bij het aangaan van een mini lening zullen bij een aanvraag van een grotere lening minder snel vragen gesteld gaan worden.

 

Over de Auteur

nelly smits

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo