FB pix Geld lenen zonder rente - Artikelpost

Geld lenen zonder rente

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1760 | Aantal woorden: 504 | Datum: | 0 commentaar

Wilt u geld lenen zonder rente, bijvoorbeeld omdat u op dit moment niet de financiële ruimte heeft om een rentedragende lening af te sluiten? Er bestaan in principe drie verschillende mogelijkheden, waardoor er wel degelijk een uitweg beschikbaar is. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat het moeilijker zal zijn dan het afsluiten van een lening bij een reguliere geldverstrekker. Dat is de meest gemakkelijke methode, al is die wellicht niet beschikbaar in uw geval.

Waarom geld lenen zonder rente?
Het geld lenen zonder rente zorgt ervoor dat u een aanvullend bedrag dat uw beschikking krijgt, zonder dat u daar rentelasten over hoeft te betalen. Dat is bijvoorbeeld een goed idee wanneer u op het moment al te maken heeft met hoge lasten, maar uw auto er mee ophoudt of u een nieuwe koelkast aan dient te schaffen. Dit zijn zaken die u niet zomaar uit kunt stellen, waardoor het niet mogelijk is om te wachten op financieel betere tijden. Een lening zonder rente biedt dan uitkomst, aangezien u dan alleen het geleende bedrag zelf terug hoeft te betalen.

Waar geld lenen zonder rente
Wilt u wel geld lenen, maar daar geen rente over betalen? Klop dan in ieder geval een keer aan bij vrienden of familie, aangezien er altijd wel iemand is die u kan helpen. Zet alles echter wel goed op papier en zorg dat u uw afspraken goed nakomt. Daarnaast kunt u zich wenden tot een particulier, aangezien er voldoende investeerders zijn die graag geld uitlenen. U kunt dit in eerste instantie doen zonder rente, al is de kans groot dat men er iets voor terug wil op het moment dat het u weer voor de wind gaat. Ten derde kunt u geld lenen bij uw werkgever, zodat men dit geld in kan houden op uw loon.

Wat kost geld lenen zonder rente?
Houd er rekening mee dat het geld lenen zonder rente weliswaar lage kosten met zich meebrengt, maar die er wel zijn. De kosten van een lening bestaan normaal gesproken uit rente en aflossing. Op het moment dat u een lening afsluit waarover u geen rente betaalt blijft de aflossing natuurlijk gewoon staan. U dient het geleende bedrag terug te betalen, waardoor ook het lenen zonder dat u rente betaalt kosten met zich mee zal brengen, die u op dient te kunnen brengen.

Over de Auteur

Christiaan uit Amsterdam

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo