Geld Online Verdienen - Artikelpost

Geld Online Verdienen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1098 | Aantal woorden: 510 | Datum: | 0 commentaar

Bij het lezen van dit artikel is er één vraag die je in gedachten moet houden; Wil jij online geld verdienen?

Er is weer een nieuwe hit (hype of niet?) op komst vanuit Amerika en het heet Affiliate marketing. Sommige van jullie zullen denken "Wat? Maar dit bestaat toch al?". Ja op zich wel, maar niet op de manier zoals het nu in Amerika er aan toe gaat! Het belooft het volgende; makkelijk geld online verdienen concept.

Het verschil met affiliate marketing in de Verenigde Staten en in Nederland ligt hem toch wel in de volgende punten:

- Hogere opbrengsten
- Lage moeilijkheid graad

Maar zo ervaar ik het persoonlijk, dit kan natuurlijk voor iedereen anders zijn. Voor mij is het echt slapend rijk worden.

Ik heb het geprobeerd bij Nederlandse affiliate sites, hoe professioneel ze ook te werk gaan. En hoe secuur het ook is, het werkt niet voor mij! Je verdient hier en daar een beetje euros maar dat is het ook wel. Ik ben natuurlijk wel blij dat het wat geld opbrengt, maar ik was op zoek naar een betere methode.

Ik heb mezelf op de proef gezet! Kan ik een constant maand inkomen veroorzaken? Het antwoord op mijn vraagstelling is volmondig; JA!

Ik heb onderzoek gedaan naar affiliate marketing in Amerika, en heb een paar cursussen aangeschaft. Het viel mij op dat  de Amerikaanse mensen sneller tot actie komen dan het Nederlandse publiek wat betreft kopen. Plus het het gegeven dat de Verenigde Staten ook meer inwoners heeft helpt mee in het aantal opbrengsten wat je krijgt. Ik ben door het hele onderzoek best terughoudend gebleven totdat ik de eerste geldbedragen zag op mijn account!.

Omdat ik niet wist waar te beginnen, heb ik zoals eerder vermeld een cursus aangeschaft die je van begin naar eind leid om geld te kunnen verdienen. Ik word nu dagelijks gecoacht door een Amerikaan. Ik betaal hem er een klein bedrag voor, maar ik krijg er zo veel voor terug!

Eind 2009 ben ik hiermee begonnen. Tijdens deze start had in mijn eerste maand een netto inkomen van 1000 euro! Inmiddels zit ik nu over de 10.000 euro per maand!
Ik ben een student die net 23 is geworden. En wat ik daaraan het mooiste vind is dat ik nu al meer verdien dan de meest gerespecteerde chirurg die een jaren lange studie achter zich heeft (met alle respect natuurlijk). 

Vriendelijke groet,

Steven Bos
www.makkelijkgeldonlineverdienen.com

 

Over de Auteur

Steven Bos;
"Ik ben eind 2009 begonnen, toen ik startte had in mijn eerste maand een netto inkomen van 1000 euro! Ik zit nu over de 10.000 euro per maand!  Wat ik het mooiste vind is dit; Ik ben een student die net 23 is geworden, en ik verdien nu al meer dan de meest gerespecteerde chirurg die een jaren lange studie achter zich heeft. Met alle respect natuurlijk."

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Rijke pa arme pa
Rijke pa arme pa

€ 30,00
Toon product

De psychologie van geld
De psychologie van geld

€ 20,00
Toon product

Sinterklaas snoep en chocolade snack pakket 7 delig - Sinterklaas voor grote kinderen - Decoratie - Cadeautje - Chocolade geld - Chocolade - Speculaas poppen - Pepernoten - schuimpjes - Geschenkset vrouwen en mannen - Sinterklaas en kerst cadeau
Sinterklaas snoep en chocolade snack pakket 7 delig - Sinterklaas voor grote kinderen - Decoratie - Cadeautje - Chocolade geld - Chocolade - Speculaas poppen - Pepernoten - schuimpjes - Geschenkset vrouwen en mannen - Sinterklaas en kerst cadeau

€ 14,20
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo