FB pix Geld verdienen online - Artikelpost

Geld verdienen online

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1834 | Aantal woorden: 474 | Datum: | 0 commentaar

Iedereen wil wel wat extra geld verdienen. Of het nu is voor een wereldreis, een nieuwe auto, of om je studieschuld af te lossen. Maar hoe ga je nou op een leuke en redelijk makkelijke manier geld verdienen? In dit artikel ga ik jou vertellen hoe je op een leuke en eerlijke manier geld kunt verdienen op het internet, en wel met affiliate marketing.

Wat is affiliate marketing?

Heel snel en simpel gezegd is affiliate marketing producten van anderen promoten. En wanneer er dus via jou een verkoop wordt gedaan, dan verdien jij een percentage van de omzet.

Wat heb je nodig om affiliate te worden?

Om als affiliate aan de slag te gaan heb je niet veel nodig, een laptop of pc, een internet verbinding, creativiteit en wat vrije tijd. Een financiële investering is niet noodzakelijk. Wat je ook nodig hebt is een website, ook hiervoor heb je geen technische kennis nodig, er zijn namelijk tal van manieren om een gratis website te maken waarvoor je geen technische kennis nodig hebt.

Wat je nu dus gaat doen is een website maken over een door jou te kiezen onderwerp, dit kan werkelijk over van alles gaan, als jij er maar iets over kunt vertellen.

 

Producten promoten.

Wanneer je je site hebt gemaakt, dan ga je dus producten zoeken om te promoten, hiervoor meld je je aan bij het affiliate netwerk TradeTracker. Bij dit netwerk kun je dus webshops zoeken waarvan jij producten zou willen promoten. En die producten plaats jij dan op jouw website.

Maar hoe weten ze nou dat er via jouw site een verkoop is gedaan? TradeTracker heeft speciale software zodat zij precies kunnen registreren wat er bij een bepaalde webshop is gekocht, en voor welk bedrag. Dus je hoeft je niet druk te maken of je wel betaald wordt.

Dit is in het kort wat affiliate marketing is, en hoe je hier dus geld mee kunt verdienen. Mocht je geïnteresseerd zijn, en meer informatie en tips over deze manier van online geld verdienen willen hebben, dan verwijs ik je naar de site Tips online geld verdienen.Over de Auteur

Remon Verburg.

Sinds 2010 bezig met internet marketing en affiliate marketing. Remon geeft met zijn website: Tipsonlingeldverdienen.nl veel tips, trucs en ervaringen weg die beginnende marketeers opweg kunnen helpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo