FB pix Geld verdienen op internet met het promoten van een product? - Artikelpost

Geld verdienen op internet met het promoten van een product?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1862 | Aantal woorden: 1054 | Datum: | 0 commentaar

Als je een beginner bent op het gebied van online geld verdienen, kan het knap lastig zijn om een goede start te maken en met geld verdienen te beginnen. Graag leg ik je in dit artikel precies uit hoe je kan beginnen met geld verdienen op het internet met het promoten van een product via een blog.

Bepaal je interesse eerst

Iedereen heeft ergens interesse in, dat kan niet anders. Misschien heb je een hobby of ben je ergens vaak mee bezig of kun je anderen heel goed vertellen hoe ze iets voor mekaar moeten krijgen (net zoals ik jou nu probeer uit te leggen hoe je geld kan verdienen op internet).

Het maakt niet uit, jij bent ook ergens een expert in. Over een bepaald onderwerp weet jij namelijk meer te vertellen dan een gemiddeld persoon die zich met dat onderwerp bezighoudt - dat is normaal.

Kom erachter welke interesses je hebt en begin met bijverdienen op internet door een blog te starten over jouw interessegebied. 

Promoot een product

De bedoeling is dat je geld gaat verdienen met het promoten van een product wat bij dat interessegebied past. Er zijn namelijk ongetwijfeld mensen die op zoek zijn naar de kennis die jij bezit.
Die groep mensen kun je rekenen tot jouw doelgroep. En aan deze mensen ga je een product promoten wat bij die informatiebehoefte aansluit.

Kijk daarom eerst op www paypro.nl of je een product kan vinden wat je kan promoten op het blog wat je zometeen gaat starten. Om toegang te krijgen tot deze website moet je eerst een gratis PayPro account aanmaken. Ga naar paypro.nl.

Het starten van een blog

Geld verdienen op het internet. Het internet bestaat uit een heleboel informatie waar bezoekers op afkomen. Bezoekers heb je nodig om geld te verdienen. We gaan bezoekers naar ons blog sturen door nuttige informatie te plaatsen op het blog. Op die nuttige informatie komen mensen af die informatie nodig hebben over het onderwerp, maar begin eerst bij het begin.

Ga naar blogger.com om een gratis blog te starten en vul de gevraagde gegevens in. De titel van je blog moet precies beschrijven waar je blog over zal gaan. Zo ontvang je in een later stadium namelijk meer bezoekers via de zoekmachines. Denk dus goed na over die titel.
Het bloggen begint vervolgens met het plaatsen van een eerste bericht.

Schrijf een bericht. Type direct in wat je over het onderwerp allemaal te vertellen hebt. Het hoeft nog niet mooi gestructureerd, dat komt later wel. Schrijf elke dag één of meerdere artikelen over het onderwerp waarin jij geïnteresseerd bent - of over je hobby.

Hoe sneller je het blog kan volzetten met informatie, des te vlugger mensen naar je website zullen komen.

Uiteindelijk zul je zien dat de bezoekers de weg weten te vinden naar jouw website, omdat ze op zoek zijn naar de informatie op jouw site. Dit proces verloopt echter niet geheel automatisch. Je moet bezoekers laten weten dat jouw website bestaat! Promoot je website actief.

Geld verdienen met het product

Met het vertonen van een advertentie van een product (uit PayPro) zie je na verloop van tijd dat, mits het product een oplossing biedt voor de bezoekers van jouw website, een klein percentage van je bezoekers het product gaan kopen!

Omdat de bezoeker via jouw blog op het product terecht is gekomen, heb jij recht op een deel van de omzet die de eigenaar op het product maakt. Zo, dat is één methode om geld te verdienen op het internet. Even samenvatten nu.

Hoe kom je aan een gratis blog waar je artikelen op kan plaatsen

Om geld te verdienen op internet met het promoten van een product via het hierboven omschreven concept heb je een blog nodig. Ga naar de website www blogger.com om een gratis blog te starten. Vul alle gegevens in en maak een mooie titel voor jouw blog. Daarna kun je direct beginnen met het plaatsen van artikelen op je blog waar bezoekers op afkomen.

Hoe verdien ik geld met mijn blog?

Je verdient geld doordat er mensen naar jouw blog toekomen om de informatie te vinden die jij ze gratis aanbiedt in je blogartikelen. Maar, raads eens, die bezoekers hebben dus een bepaalde behoefte, en als jij een product hebt wat volledig bij die behoefte aansluit, heb je een manier voor handen om heel veel geld te verdienen online.

Hoe vind ik een goed product om te promoten op mijn blog?

Ga naar PayPro.nl en open een gratis account. Zoek vervolgens een product wat bij de inhoud van je website past. Plaats de blauwe PayPro-url in de artikelen op je website. Als jouw bezoekers op de links klikken, worden ze doorgezet naar die website waar de verkoop plaatsvindt.

Hoe verdien ik geld met het promoten van het product?

Telkens als iemand het linkje in jouw artikelen aanklikt om naar de verkooppagina van het product te gaan, is er een kans dat de bezoeker het product koopt. Omdat de verkoop door jouw toedoen tot stand is gekomen, heb je recht op een deel van het verdiende geld, een commissie.

Begin vandaag met geld verdienen op internet

Begin vandaag nog met geld verdienen op internet aan de hand van dit concept. Je hebt gelezen hoe het werkt en hoe je aan geld kan komen.

Heb je vragen over dit concept of over geld verdienen op internet in het algemeen of over geld verdienen met een blog, ga dan naar ons forum toe en stel al je vragen daar. Go ahead and make some money!

 

Over de Auteur

De auteur van dit artikel ("Patrick31") is één van de moderators van het Geld Verdienen Op Internet Forum. Op dit geld verdien forum kunt u vragen stellen over online geld verdienen of tips delen met de leden en bezoekers.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo