FB pix Goedkope kantoorruimte Amsterdam - Artikelpost

Goedkope kantoorruimte Amsterdam

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1066 | Aantal woorden: 617 | Datum: | 0 commentaar

Veel mensen zijn van mening dat het niet mogelijk is om een goedkope kantoorruimte in Amsterdam te vinden. Wij van de site Goedkope Kantoorruimte Amsterdam zijn een andere mening toegedaan. Het is wel degelijk mogelijk om een goedkope kantoor ruimte te vinden in Amsterdam.

Sterker nog, op het moment staan er goedkope kantoorruimtes in Amsterdam op de Joop Geesinkweg 128a te huur. Dit pand is te vinden op het Amstel Business Park, dichtbij het kantoor van de Lostboys. Het is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer, het metrostation Spaklerweg ligt namelijk op ongeveer 500m loopafstand.

Verder ligt deze goedkope kantoorruimte in de buurt van de ringweg 10A, waardoor Schiphol, Amsterdam-Centrum, Amsterdam Zuid-Oost, Utrecht en 't Gooi prima te bereiken zijn. Dit is zowel een groot voordeel voor uw medewerkers als uw klanten. U weet zelf hoe belangrijk het is om goed bereikbaar te zijn voor klanten.

Verder biedt het pand voldoende parkeergelegenheden die zelfs gratis zijn, dus uw gasten en medewerkers kunnen gerust met de auto langs komen, zonder het risico te lopen op torenhoge parkeerkosten. Tegenwoordig is dit niet meer zo vanzelfsprekend en dit is dus een groot voordeel indien u zich gaat vestigen in deze goedkope kantoorruimte in Amsterdam.

Zowel op de begane grond, als de tweede verdieping en de derde verdieping staan verschillende kantoren te huur. Deze goedkope kantoorruimte in Amsterdam zijn te bereiken per lift. Deze lift is gesitueerd bij de entree. Verder heeft dit pand een verlaagd systeem plafon met verlichtingsarmaturen, een luchtbehandelingsinstallatie, Centrale Verwarming voorzien van warmtemeters en nog diverse andere luxe. Ook zijn er in de openbare ruimte toiletten te vinden, waardoor uw gasten ten allen tijden gebruik kunnen maken van het toilet.

De kantoorruimte variëren qua afmetingen tussen de 300m2 en de 400m2. Deze afmetingen bieden u vele mogelijkheden, door middel van schotten kunt u ook kleinere kantoorruimten creëren voor uw medewerkers. Ook kunnen alle ramen open bij de goedkope kantoorruimte in Amsterdam, zodat uw kantoorruimte regelmatig gelucht kan worden. Indien u een kantoorruimte uitzoekt die op het Zuiden ligt, krijgt u er ook nog een gratis zonwering bij de in de vorm van zonneschermen.

De huurprijs voor deze kantoorruimte vallen zeer laag uit. U betaalt zeker niet te veel voor hetgeen dat u krijgt. Sterker nog, er zijn bijna geen goedkopere kantoorruimte in Amsterdam te vinden. Verder is het een groot voordeel dat u, indien u in dit pand een kantoorruimte gaat huren u er meteen in kunt. Er zijn namelijk nog geen lange wachtrijen voor deze kantoorruimtes.

Kortom, wacht niet te lang en kom eens snel kijken bij deze kantoorruimte. Zorg dat andere ondernemers u niet voor zijn. Dit is een buitenkansje, zeker gezien de prijs en de luxe die u krijgt als u ervoor kiest om in dit pand een goedkope kantoorruimte te huren.

 

Indien u vragen heeft dan horen wij dat uiteraard graag, u kunt ons telefonisch tussen kantooruren bereiken. Ons telefoonnummer is 0654398120. Wij hopen u binnenkort te kunnen begroeten in ons kantoor en u rond te kunnen leiden in de goedkope kantoorruimte in Amsterdam aan de Geesinkweg 128a.Over de Auteur

Goedkope Kantoorruimte Amsterdam is een website dat kantoorruimte aanbiedt in Amsterdam. Kantoorruimte tegen een zeer scherp tarief.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo