FB pix Goedkope Leningen - Artikelpost

Goedkope Leningen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1221 | Aantal woorden: 472 | Datum: | 0 commentaar

Goedkope En Snelle Leningen

Als er een lening is die absoluut niet onder de goedkope leningen kan vallen dan is het wel de minilening. Daar tegenover is het wel een super snelle lening, maar daar betaal je ook voor. De reden hiervan is dat je zonder BKR toetsing het geld binnen 24 uur tot je beschikking kunt hebben. Omdat je zonder BKR toetsing die lening kunt afsluiten is het altijd duurder omdat de geldverstrekker meer risico loopt. Dus een goedkope lening zonder BKR toetsing is niet mogelijk.

Ook bij een particuliere lening kun je snel een lening afsluiten zonder BKR toetsing. Een particuliere geldverstrekker heeft geen standaard voorwaarde. Daar moet je met de aanbieder zelf overeenkomen. Er is dus veel mogelijk. Je zou dan ook zo gunstige mogelijke rente en kosten kunnen uit onderhandelen. Alleen zal in de praktijk nooit echt goedkoop worden als je het vergelijkt met een lening bij normale bank. Een lening bij reguliere bank is dan wel voordeliger, maar niet altijd mogelijk voor iedereen om een lening te krijgen.
 
Iedereen kent wel de diverse reclames over hypotheken in de combinatie met kopen van een huis. Een hypothecaire lening of ook wel hypotheek genoemd is een van de grootste investeringen in je leven. De rente die je moet betalen is van vele factoren afhankelijk. De getaxeerde waarde, leeftijd van kopers, inkomen, schulden, spaargeld zijn een aantal van die factoren die van belang kunnen zijn voor de aankoop van het huis en de hypotheek die daar bij moet worden afgesloten. Mogelijk gaan we hier nog wat aandacht aan geven in volgende artikelen.


In leningland zijn er ook nog een aantal aflosstructuren. Zo is er bijvoorbeeld een aflossingsvrije lening. Een lening waar je pas hoeft af te lossen op een bepaald eindpunt. Maak niet de vergissing dat je denkt dat er nooit hoeft worden afgelost. Bij elke lening moet er vroeg of laat worden afgelost. Alleen bij een aflossingsvrije lening hoeft dat meestal pas op de einddatum.


Je ziet ook veel aflossing leningsvormen gecombineerd met beleggingspolissen of verzekeringen of constructies met annuïteiten. Wat voor manier je ook kiest, het is belangrijk dat je er voor zorg moet dragen dat de lening is afgelost voor de afgesproken einddatum. Ga hier niet te nonchalant mee om en ga er niet zomaar vanuit dat prognoses zomaar uitkomen. En vertrouw de adviseur of verkoper over een voorspelling van het te behalen rendement niet blindelings. Zorg ervoor dat het risico zo klein mogelijk blijft.

Over de Auteur

Wil je meer weten over geld lenen zonder BKR of de beste manier om een goedkoop doorlopend krediet te krijgen? Kijk dan op NugeldlenenzonderBKR.

Denise Pluimen schrijft over financiele zaken en lening nieuws.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo