FB pix Goedkoper printen - Artikelpost

Goedkoper printen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1134 | Aantal woorden: 621 | Datum: | 0 commentaar

Wie schrikt er nou niet van als je in de winkel staat en een nieuwe cartridge of toner voor je printer moet kopen. Voor een kleine cartridge van HP kan je zomaar meer dan 20 Euro moeten betalen en voor je gevoel zijn deze kleine cartridges nog extra snel leeg ook. Hieronder wat tips om goedkoper te kunnen printen.

Kies de juiste printer: Ook al is het nog zo verleidelijk om de goedkoopste printer te kopen die je in een willekeurig reclamefoldertje ziet staan, pas hier erg mee op! De printers die je hier te koop ziet voor soms minder dan 30 Euro zijn prima printers en er is verder helemaal niks mis mee, maar hou in gedachten dat hoe goedkoper de printer is des te duurder de verbruiksmaterialen hiervoor zullen zijn. Maak bij het kiezen van de printer voor jezelf duidelijk of je veel in kleur of eigenlijk alleen maar in zwart wilt printen. Wellicht dat een laserprinter wel een optie voor je is. Iets duurder qua aanschaf maar in het verbruik vele malen goedkoper omdat je veel meer kan printen met een toner dan met een kleine cartridge. Voor een laserprinter moet je wel meer printen dan een bij een inkjetprinter om de kosten eruit te halen.

Alternatieve merken inkt: Dat inkt duur is weet iedereen wel. Er is zelfs sprake dat inkt duurder is dan goud wat natuurlijk wat overdreven is maar het maakt wel duidelijk hoe extreem duur de inkt tegenwoordig is. De officiële merken als HP, Epson, Brother, Lexmark, Canon, etc... verdienen het meeste geld met de inkt die ze verkopen en niet op de printers. Gelukkig zijn er tegenwoordig alternatieve merken met cartridges en toners die in de meeste printers passen maar slechts een klein beetje van het bedrag kosten van de originele cartridges. Wanneer een originele cartridge bijvoorbeeld 20 Euro kost kan het zomaar gebeuren dat het alternatieve merk slechts 10 Euro kost wat een mooie besparing is. De alternatieve cartridges zijn verkrijgbaar bij de meeste kantoorvakhandels.

Inhoud cartridges en toners: De inhoud van de toners en cartridges wil nog wel eens verschillen, dit staat ook op de verpakking. Probeer altijd voor de cartridge met de meeste inhoud te gaan, de aanschafprijs hiervan is iets hoger maar relatief is de prijs per afdruk vervolgens weer goedkoper waardoor je ook hier weer een beetje op kunt besparen.

Probeer minder te printen: Denk na voordat je iets gaat printen. Lezen van een beeldscherm is minder prettig dan lezen van papier maar het scheelt wel in de kosten. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu dus ook de moeite waard.

Al met al is het dus daadwerkelijk de moeite waard om eerst even goed na te denken over wat voor een printer het beste bij je past. Raadpleeg desnoods iemand die hier verstand van heeft, een printer die bij je past is zoveel goedkoper dan een printer die helemaal niet bij je past. In een winkel waar ze goedkope kantoorartikelen verkopen kunnen ze je hiermee prima helpen!Over de Auteur

Ik schrijf graag over diverse onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo