Heeft u een auto financiering nodig ? - Artikel Post - Artikel Marketing

Heeft u een auto financiering nodig ?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 291 | Aantal woorden: 430 | Datum: | 0 commentaar

 

Heeft u een leuke nieuwe of gebruikte auto op het oog ? De kans is groot dat u hiervoor een financiering moet afsluiten. De ene financiering is de andere niet en het is zonder meer belangrijk dat u niet zondermeer elke aangeboden financiering accepteert, maar vooraf meerdere mogelijkheden bekijkt. Autorijden is al duur genoeg en indien u een te dure financiering afsluit, dan wordt het autorijden vanzelfsprekend nog duurder. Op deze website proberen we enigszins wegwijs te maken in de verschillende autofinancieringssoorten die er zijn en geven we algemene tips waar u op moet letten bij het afsluiten van een financiering voor een auto. En, niet onbelangrijk: geld lenen kost geld, dus wees voorzichtig en behoedzaam !

Om te zorgen dat je niet teveel leent kunt u uw oude auto verkopen en dat geld gebruiken om een deel van de aankoop te financieren. Deze zogenaamde aanbetaling uit eigen middelen is op meerdere punten aantrekkelijk: zowel voor u aangezien u maandelijks minder aflossing en rente hoeft te betalen alswel voor de financier wiens dekking beter wordt aangezien de auto als onderpand voor de lening zal dienen en er al gelijk een overwaarde op zit. Door deze verbeterde condities zal de geldverstrekker u waarschijnlijk ook een lager rentepercentage aanbieden.

De aanschaf van een jonge gebruikte auto die ten minste nog een paar jaar garantie van de fabrikant heeft , is gunstig voor het vekrijgen van een geldlening. Indien een auto te auto is en niet meer als onderpand kan dienen, dan zal een financiering (heel) moeilijk verstrekt worden.

Het beste is om rechtstreeks met de kredietverstrekker te onderhandelen over de voorwaarden van het krediet. Indien het via de autodealer loopt, zal hij gecompenseerd moeten worden voor tijd en moeite en uiteindelijk pakt dat uit in een duurdere autolening voor u.

Laat u op geen enkele manier onder druk zetten door de autodealer of de kredietverstrekker van de autodealer. U kunt overal, zowel online als offline offertes aanvragen voor autofinancieringen.

Over de Auteur

Over Evelien Janssens

Communicatiemedewerker Evelien Janssens heeft een grote affiniteit met marketing en nieuwe media. Zij staat bij ons in voor de nauwkeurige opvolging van de projecttaken en de praktische ondersteuning van gevarieerde opdrachten.  Daarnaast bedenkt en schrijft ze als content manager tekstuele inhoud voor verschillende online en offline kanalen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo