Het belang van zorgverzekering 2018 vergelijken - Artikel Post - Artikel Marketing

Het belang van zorgverzekering 2018 vergelijken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 213 | Aantal woorden: 481 | Datum: | 0 commentaar

Elk jaar kun je overstappen van zorgverzekering en zorgverzekeraar en het kan je veel opleveren om hier elk jaar even bij stil te staan. Je kunt hier natuurlijk geld besparen door voor een lagere premie te kiezen is dit niet altijd het beste om te doen.

Voordat je zorgverzekeringen gaat vergelijken is het goed om je situatie goed te bekijken en te bedenken wat jij verwacht van een zorgverzekering in 2018. Zorgverzekeringen onderscheiden zich op verschillenden onderdelen waarbij de hoogte van het eigen risico  en de premie misschien wel de bekendste en belangrijkste is voor de meeste. Maar naast de premie onderscheiden zorgverzekeringen zich ook in het keuze aanbod en de inhoud van het aanvullend pakket. 

Je kunt ervoor kiezen om zo'n goedkoop mogelijke zorgverzekering te nemen in 2018 maar hier moet je wel goed over na denken. Het kiezen voor een zorgverzekering met een lage premie betekend namelijk dat je kiest voor een hoog eigen risico (van €385,- tot €885,-). Wanneer je in 2018 zorg nodig hebt gaat dit eerst van je eigen risico af en kan een zorgverzekering toch duurder worden. Bedenk daarom goed of je wilt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering 2018

Naast het verzekeren van de zorg uit je basis pakket kun je ook de tandarts en aanvullende zorg verzekeren. Bij aanvullende zorg kun je denken aan fysiotherapie en een bril en/of lenzen. Het is ook hierbij goed om stil te staan bij wat jij verwacht van je zorgverzekering in 2018. Wanneer je bijvoorbeeld veel sport en bij graag gebruik maakt van een fysiotherapeut wanneer je een blessure oploopt dan kun je in een aanvullende verzekering kiezen voor hoeveel behandelingen je verzekerd wilt worden. Bij een tandarstverzekering kun je kiezen voor hoeveel procent van de tandarstkosten (tot een bepaald bedrag) je vergoedt bent. Je kunt hierbij ook kiezen om geen dekking te nemen maar dan zul je de tandarts kosten zelf moeten betalen.

Let er ook op dat zorgverzekeraars verschillende percentage in zorgkeuze aanbieden. Dit houdt in dat zorgverzekeraars afspraken hebben gemaakt met verschillende zorgverleners en dat je niet altijd overal terecht kan. Vooral wanneer je meer afgelegen woont kan dit nadelige gevolgen hebben. Bekijk daarom goed of je zorg kan krijgen op de plekken waar jij graag heen gaat.

Op verschillende vergelijk websites, zoals zorgverzekering 2018, kun je met op basis van de begenoemde filters zorgverzekeringen vergelijken. Zo krijg je de zorgverzekeringen op een rij een kun je gemakkelijk maandpremie en zorgkeuze vergelijken.

 Over de Auteur

Zorgverzekering-2018.nl is in het leven geroepen om de bezoekers zo goed mogelijk te informeren en te helpen met het vergelijken van zorgverzekeringen. 

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo