FB pix Het duurzame administratiekantoor - Artikelpost

Het duurzame administratiekantoor

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 226 | Aantal woorden: 545 | Datum: | 0 commentaar

duurzame administratiekantoorDuurzaamheid wordt een steeds belangrijker onderwerp. We beginnen ons steeds meer bewust te worden dat we moeten leven in balans met de draagkracht van onze planeet. Duurzaamheid wordt ook steeds belangrijker onder ondernemers. Dit is belangrijk, want zonder ondernemers kunnen we onze planeet niet verduurzamen. Niet alleen industrie en transport draagt een steentje bij, ook de sector dienstverlening is belangrijk is het proces. Hieronder valt ook de sector administratie waarbinnen het Tilburgse boekhoudbedrijf De Groene Boekhouder al zo’n 18 jaar actief bezig is met duurzaamheid.

Hét duurzame administratiekantoor. Dat is de slogen van De Groene Boekhouder. Dit administratiekantoor in Tilburg roept het niet alleen, maar meent het ook écht. Duurzaamheid leeft in alle aspecten van het boekhoudkantoor. Niet alleen in de bedrijfsvoering maar ook onder alle werknemers. Dankzij het constante innovatieproces is De Groene Boekhouder een koploper in zijn sector op het gebied van duurzaamheid.

Duurzaamheid is duidelijk aanwezig in alle aspecten van de bedrijfsvoering: van LED verlichting en eco toiletpapier tot plantbare visitekaartjes en herbruikte meubels. De milieuvriendelijke werkwijze van het administratiekantoor trekt niet alleen werknemers aan die het gedachtegoed delen, maar ook klanten die milieubewust ondernemen. Deze wisselwerking zorgt voor een versterkend effect en creëert een sterk netwerk van ondernemers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Dit versterkt het positieve effect op ons milieu en draagt bij aan een goede toekomst.

Uiteraard is duurzaamheid niet het enige waar De Groene Boekhouder zich mee bezig houdt. Het groeiende boekhoudkantoor staat bekend om haar betrouwbaarheid, deskundigheid en betrokkenheid. De Groene Boekhouder denkt mee met haar klanten en staat altijd klaar voor financieel advies. Door deze betrokkenheid heeft de boekhouder een constant groeiend bestand van tevreden klanten. Elk half jaar voert De Groene Boekhouder een adviesgesprek met haar klanten. Hierin worden ideeën uitgewisseld en wordt gekeken of de eerder gemaakte plannen nog op de geplande koers liggen. Ook worden er nieuwe ideeën uitgezet waardoor de koers indien nodig tijdig bijgestuurd wordt.

Dankzij de brede ervaring kan De Groene Boekhouder vrijwel elke klant bedienen. Het portfolio van de boekhouder bevat onder andere werkervaring voor regisseurs, webwinkels. advocaten, politieke partijen, zangers, autorijscholen en hoveniers. Deze ervaring zorgt ervoor dat De Groene Boekhouder voor vrijwel elke sector deskundig advies kan bieden.

Naast het verzorgen van de boekhouding en administratie verleent het administratiekantoor in Tilburg ook financieel advies. Hierdoor kan er tijdig worden geschakeld door bijvoorbeeld een voorlopige aanslag aan te vragen. Ook wordt voorkomen dat een ondernemer bijvoorbeeld toeslagen in de toekomst moet gaan terugbetalen.

De Groene Boekhouder verzorgd naast financieel advies, administratie en boekhouder ook debiteurenbeheer waarmee de ondernemer geheel wordt ontzorgd op facturatiegebied. Hierdoor hoeft de ondernemer zich niet bezig tye houden met bijvoorbeeld incassozaken en kan hij zich richten op het ondernemen.Over de Auteur

Artikelpost iov De Groene Boekhouder

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Page toiletpapier - 96 rollen - Compleet Schoon wc papier - met een vleugje katoen
Page toiletpapier - 96 rollen - Compleet Schoon wc papier - met een vleugje katoen

€ 34,99
Toon product

Page toiletpapier - 48 rollen - Compleet Schoon wc papier - met een vleugje katoen
Page toiletpapier - 48 rollen - Compleet Schoon wc papier - met een vleugje katoen

€ 17,99
Toon product

Jan Van Haasteren Puzzel Midzomer Festival - 1000 Stukjes
Jan Van Haasteren Puzzel Midzomer Festival - 1000 Stukjes

€ 18,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo