Hoe kunt u een koopwoning verhuren? - Artikelpost

Hoe kunt u een koopwoning verhuren?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 917 | Aantal woorden: 428 | Datum: | 0 commentaar

Wij willen u in dit artikel graag meer vertellen over de mogelijkheid om uw koopwoning te gaan verhuren. Een koopwoning verhuren is eenvoudiger dan u denkt, er zijn in Nederland veel mensen op zoek naar een woning en als u twee woningen heeft dan kan het verhuren een goede optie zijn. Toch zijn veel mensen hier huiverig voor en dat kunnen wij ons ook best voorstellen. U weet immers nooit wie u in uw woning krijgt en het is ook maar de vraag of er geen wanbetaler in uw woning gaat verblijven.

Wij willen u in dit artikel dan graag wijzen op een manier die de risico's tot een minimum beperkt. Dit is Huurgarantie en dit een revolutionair concept waarmee u een stuk zekerheid gaat krijgen. Niet alleen gaat Huurgarantie u helpen een betrouwbare huurder in de woning te plaatsen maar er gaan ook nog eens regelmatig controles plaatsvinden of uw woning wel goed wordt onderhouden en of er geen illegale praktijken in de woning plaatsvinden. Huurgarantie is dus dé manier om woning te gaan verhuren en zo de dubbele kosten voor de hypotheek te gaan vermijden. Niemand wil immers toch teveel gaan betalen.

Wat doet Huurgarantie voor u?

Nu bent u nu natuurlijk benieuwd wat Huurgarantie nu precies inhoudt. Het is eigenlijk heel simpel. Ten eerste zorgt men dat er een goede huurder in uw woning komt. Er worden dus strenge controles toegepast om te zorgen dat wanbetalers en mensen die niet netjes met uw woning omgaan worden uitgesloten. Hier wordt door gezorgd door bijvoorbeeld de identificatiebewijzen te controleren en de loonstroken te verifiëren. Vervolgens als de huurder de woning eenmaal heeft betrokken worden er regelmatig huisbezoeken gebracht aan de huurder, zo wordt er bijvoorbeeld gekeken of er geen illegale praktijken plaatsvinden zoals een wietplantage en of uw woning wel goed wordt onderhouden.

 

Blijkt nu later dat er toch problemen met de betaling zijn dan wordt u hiermee ook bijgestaan, de eerste drie maanden krijgt u zelfs een groot gedeelte van de huursom gewoon doorbetaald door Huurgarantie. Blijf dus niet zitten met dubbele huurlasten en kies ook voor een huurder in uw tweede woning.Over de Auteur

Ik schrijf graag over verhalen die interessant zijn voor anderen en hoe ze geld kunnen besparen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo