Hoe kunt u zelf leren beleggen? - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe kunt u zelf leren beleggen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 490 | Aantal woorden: 488 | Datum: | 0 commentaar

Heeft u interesse in het leren van beleggen maar wilt u dit zelf doen, zodat u zelf het tempo kunt bepalen en niet aan een cursus vast zit. Dan hebben wij de oplossing voor u! We zullen hier een aantal mogelijkheden bespreken die u kunnen helpen bij het zelf leren beleggen. U kunt dit gewoon vanuit huis doen, u heeft alleen wel een computer, laptop, tablet of smartphone en een internetverbinding nodig.

 

Een gratis online beleggingscursus

Onze eerste mogelijkheid die wij u adviseren is een gratis cursus beleggen. Dit is een online cursus die u zowel in tekst als video versie beschikbaar is. De cursus kunt u binnen 30 minuten doorlopen, maar mocht u er langer over willen doe dan is dit ook geen probleem. De belangrijkste begrippen voor online beleggen worden op een eenvoudige manier besproken. Beleggen voor dummies is hierdoor zelfs mogelijk.

 

Oefenen met een beurssimulator

De tweede mogelijkheid die we adviseren is fictief beleggen. Door middel van een beleggingsprogramma die u kunt downloaden bij een broker kunt u oefenen met beleggen. Bij de meeste brokers kunt u namelijk gebruik maken van een demo account waarbij u op werkelijke koersen kunt beleggen met fictief geld. Hierdoor kunt u zelf beleggen leren zonder dat u financieel risico loopt.

 

Leer van ervaringen van anderen

Onze laatste mogelijkheid om zelf te leren beleggen is, leer van beleggingservaringen van andere. Op veel websites en social media platforms kunt u beleggingservaringen van andere beleggers terug lezen. Op basis van deze ervaringen krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden van beleggen en kunt u dit ook toepassen op uw eigen beleggingen. Als voorbeeld geven wij u de site leerzelfbeleggen.com, op deze site kunt u verschillende ervaringen terug lezen met online beleggen. Laat uw inspireren!

 

Conclusie

Wanneer u zelf wilt leren beleggen kunt u dit doen door een cursus beleggen door te nemen, te oefenen met een beurssimulator of door beleggingservaringen van anderen te lezen. Wij wensen u veel succes en natuurlijk ook have fun!Over de Auteur

Specialist in zelf online beleggen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[255 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo