Hoe print je zo goedkoop mogelijk thuis? - Artikelpost

Hoe print je zo goedkoop mogelijk thuis?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 164 | Aantal woorden: 460 | Datum: | 0 commentaar

 

Thuis even snel een document uitprinten loopt al snel uit naar een aantal  documenten per maand. De cartridges raken op een gegeven moment weer leeg en die zullen moeten worden bijgevuld. Helaas zijn deze best duur en daarom gaan wij een aantal tips behandelen die jouw een hoop geld kunnen besparen!

Printer

Er zijn verschillende soorten printers op de markt, denk hierbij aan een inkjetprinter, laserprinter, fotoprinter etc. Een inkjetprinter staat bekend om de hoge afdrukkwaliteit. Deze printer werkt met cartridges hier zullen we dadelijk dieper op ingaan in dit artikel. De laserprinter is een printer die handig is wanneer je heel veel documenten wilt printen. Deze printer print veel meer documenten in een kortere tijd. Ten slotte nog een foto printer, het woord zegt het eigenlijk zelf al namelijk “foto” printer. Voordat je een printer gaat kopen zul je een afweging moeten maken waarvoor hij het meest gebruikt gaat worden.

Cartridges

Wanneer je eenmaal een printer hebt aangeschaft is de kans groot dat je cartridges zult moeten gaan gebruiken. Cartridges zijn eigenlijk houdertjes met inkt voor de printer. Deze zorgen ervoor dat de inkt op het papier komt. Over het algemeen zijn deze best duur en raken ze best snel op. Kies daarom voor grote en/of hervulbare cartridges zodat ze niet snel opraken. Daarnaast is het ook handig om niet altijd op de hoogste kwaliteit te printen aangezien dit ten koste gaat van de inkt. Print je alleen maar een document met tekst dan is het niet perse nodig dat er op een hoge kwaliteit geprint wordt, zo bespaar je meer inkt en dus ook meer geld. Soms komt het voor dat je de afdrukkwaliteit niet kan instellen maar dan hebben wij nog andere tips die hieronder staan toegelicht.

Papier

Ten slotte heb je ook nog papier nodig om te printen, dit is ook niet erg goedkoop. Een tip is om als het kan dubbelzijdig te printen hierdoor bespaar je flink wat papier en dus ook geld. Daarnaast kan je papier kopen op verschillende plekken zoals een groothandel. Dit klinkt vaak erg interessant maar bij de action hebben ze vaak ook goedkoop papier.Over de Auteur

Als schrijver schrijf ik graag over nuttige onderwerpen. Vandaag over goedkoop thuis printen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[335 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[185 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[80 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo