FB pix Hoe vind je een passende makelaar? - Artikelpost

Hoe vind je een passende makelaar?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 335 | Aantal woorden: 395 | Datum: | 0 commentaar

Wil jij je huis verkopen of ben je juist op zoek naar een huis? Dan zul je ongetwijfeld tegen uitdagingen aanlopen. Om jou te ontzorgen hebben wij een stappenplan geschreven zodat je niet bang hoeft te zijn dat je niet de juiste makelaar kiest.

 

  1. Begin door te onderzoeken welke makelaars in uw omgeving actief zijn. Zoek online naar lokale makelaars en maak een lijst van mogelijke kandidaten. Voorbeeld: ben je woonachtig in Kampen? Start dan de zoekopdracht met makelaar Kampen. Gebruik zoekopdrachten waarmee u makelaars in uw omgeving gemakkelijk kunt opsporen.
  2. Maak vervolgens een afspraak met elk van de makelaars op uw lijst om ze beter te leren kennen en te praten over uw specifieke behoeften. Een makelaar die niet openstaat om een afspraak te maken kan je direct van je lijst schrappen. Grote kans dat hij niet aan je behoeften zal voldoen. Ga met de makelaar in gesprek en leer hem kennen. 
  3. Neem tijdens de afspraken notities over elke makelaar, zoals hun ervaring, expertise en de diensten die ze aanbieden. Op die manier kun je na afloop de verschillende gesprekken die je gehad hebt beoordelen of ze aansluiten op jouw behoeften.
  4. Vraag ook naar referenties en neem contact op met hun voormalige cliënten om te horen wat hun ervaringen waren met de makelaar in kwestie. Hiervoor kun je eventueel ook zelf een kijkje nemen op platforms als Google Review of Trustpilot. 
  5. Vergelijk vervolgens de makelaars op basis van hun ervaring, expertise, diensten en referenties om de juiste keuze te maken. 
  6. Maak een afspraak met de gekozen makelaar om uw huis te verkopen. Onthoud dat je ook dan nog nergens aan vastzit. Indien je tijdens de afspraak nog geen goed gevoel hebt kan je altijd nog terug.

 

Het is belangrijk om te onthouden dat het vinden van de juiste makelaar een belangrijke stap is in het verkoopproces van uw huis. Neem daarom de tijd om verschillende makelaars te ontmoeten en vraag naar referenties voordat u een beslissing neemt.Over de Auteur

Ik ben breed geinteresseerd in verschillende onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo