FB pix Hoog Rendement met Beleggen - Artikelpost

Hoog Rendement met Beleggen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3090 | Aantal woorden: 421 | Datum: | 0 commentaar

Een hoog rendement met beleggen.

Iedere particuliere belegger weet het ondertussen wel. Een hoog rendement maken op de beurs voor je portefeuille wordt tegenwoordig steeds makkelijker. De automatische handelssystemen die vroeger alleen voor de grote jongens (institutionele beleggers) waren, zijn nu ook beschikbaar voor de kleinere beleggers! Deze systemen leren van zichzelf en winsten van meer dan 100% per jaar zijn zelfs vaak mogelijk. Een hoog rendement beleggen voor je portefeuille valt en staat met het systeem dat je gebruikt. Een automatisch handelssysteem dat langer dan 10 jaar bestaat zal over het algemeen veel beter presteren dan een systeem dat net enkele maanden handelt.

Het bedrijf Today’s Groep heeft het autotraden op de kaart gezet voor de particuliere belegger, en al deze systemen zijn te vinden in de Systemshop van deze broker. Op het beleggersplatform Finodex.com staan veel systemen. De voorkeur gaat uit naar systemen die automatisch handelen op de AEX Beurs Index. Deze index heeft bewezen om in combinatie met zo’n trading systeem uitzonderlijk hoog te kunnen presteren. De combinatie van autotraden, AEX en handelen met futures (FTI’s) zijn een bewezen succesvolle combinatie voor een hoog rendement met beleggen. Eén van de succesvolle systemen die al langer dan 10 jaar in gebruik is, is het Beurstrading AEX Systeem. Regelmatig scoort het meer dan 100% rendement per jaar! Alle jaar resultaten zijn op hun website te vinden. Natuurlijk zijn er ook risico’s met beleggen.

Om deze risico’s goed te begrijpen verwijzen wij u naar de officiële website van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) om dit allemaal goed door te nemen voordat u begint met autotraden. Om te starten is er geen groot startkapitaal nodig, een start portefeuille met 7250 euro is voldoende om te starten. Een gratis en vrijblijvende rekening openen om te kunnen autotraden is de eerste stap. De tweede stap is het uitzoeken van het automatische handelssysteem die de transacties uitvoert op je portefeuille, en de derde stap is om dit systeem aan te vinken. Zo eenvoudig is het tegenwoordig om te handelen op de beurs met de experts.Over de Auteur

Geschreven door een particuliere belegger

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo