Hulp bij het berekenen van een schadeclaim. - Artikelpost

Hulp bij het berekenen van een schadeclaim.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 751 | Aantal woorden: 485 | Datum: | 0 commentaar

Letselschade op zichzelf is natuurlijk al heel vervelend. Het laatste waar u dan aan wil denken is administratieve rompslomp. Als u gaat proberen om u eventuele vergoeding of schadeclaim te berekenen, komt u erachter dat dit geen makkelijk opgaaf is. Het is echter wel heel belangrijk om het goed te doen. De kosten bij letselschade zijn in de meeste gevallen tweeledig. Ten eerste is het vaak noodzakelijk om grote medisch kosten te maken. Daarnaast is het zeer waarschijnlijk dat u inkomsten mis zult lopen doordat u tijdelijk niet of minder kunt werken. Hoe hoog is de vergoeding waar u recht op heeft? Welke schadeposten moet u hier allemaal in meenemen? Wat komt er allemaal bij kijken? U merkt het al: het brengt veel, en lastige vragen met zich mee. Om het een stukje gemakkelijker voor uzelf te maken kunt u een schadespecialist inschakelen.

Het bereken van een letselschadevergoeding is een complexe zaak. Factoren die u er in mee zal moeten nemen zijn o.a. wat u zou hebben verdiend tot aan uw pensioen, als u de letselschade niet zou hebben opgelopen. Had u eventueel loonsverhogingen of bonussen in het verschiet? Belemmert de letselschade u in het studeren, waardoor u niet meer in een hogere salarisschaal terecht kan komen? Een gespecialiseerd bureau kan samen met u een berekening opstellen om te komen tot een reëel bedrag.

Regelmatig worden de financiële consequenties van letselschade onderschat. Dat resulteert zich in te lage schadeclaims. Soms worden er zelfs geheel geen schadeclaims ingediend. U doet er dan ook verstandig aan om een schadeclaim op te laten stellen door een gespecificeerd bureau. Het lijkt doorgaans in eerste instantie niet direct om grote bedragen te gaan, maar wanneer deze bedragen doorberekend worden voor tientallen jaren dan gaat het wel om grote bedragen. Een goed rapport voor de schadevergoeding is daarom essentieel.

Het laten berekenen van een schadeclaim door een bureau is niet alleen bevorderlijk voor de inschatting van het bedrag; daarnaast versterkt het ook uw rechtspositie. Een partijgetuige samen met een berekening van de schadevergoeding door een specialist heeft volledige bewijskracht in een rechtszaak. 

Heeft u een hulp nodig bij het indienen van een schadeclam in Alkmaar? Dan kunt u bijvoorbeeld contact opnemen met deze letselschadespecialist in Alkmaar als u in regio Alkmaar woont. Zij komen dan bij u thuis om samen met u de schadeclaim op te stellen.

 Over de Auteur

Als u letsel heeft door andermans toedoen, heeft u in veel gevallen recht op een schadevergoeding. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[350 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo