FB pix Ik begin voor mezelf - Artikelpost

Ik begin voor mezelf

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1037 | Aantal woorden: 392 | Datum: | 0 commentaar

 

Je hebt er vast wel eens over nagedacht…voor jezelf werken. Maar ook had je steeds weer een reden om het niet te doen of uit t te stellen.

Je hebt een vaste baan, een goed pensioen, dus waarom zou je ? Maar ja vaste banen zijn de laatste jaren veel minder 'vast’ geworden en de komende jaren wordt het nóg veel minder. En je pensioen, ben je daar nog wel zo zeker van. Zou je dat niet liever in eigen hand hebben. 

Ik hoor je nu denken, dat klinkt wel leuk, maar laat maar. Ik heb al genoeg van die verhalen gehoord en gelezen hoe je snel rijk kan worden of 500,00 euro per uur kan verdienen.

Maar dan moet ik je toch teleurstellen, want dit is niet zo’n verhaal.

Dit verhaal gaat over voor jezelf beginnen naast je gewone werkzaamheden. Je wordt er niet snel rijk van, maar je kan gemakkelijk een goed inkomen voor jezelf opbouwen en dat uitbouwen tot hoever je maar gaan wilt. Maar je zal het zelf moeten doen.

Je hoeft er niet voor gestudeerd te hebben, het vraagt ook geen grote investering. Je moet wel zakelijk ingesteld zijn en wat doorzettingsvermogen hebben. Je kan er zoveel of zo weinig tijd aan besteden als je zelf wil. Het duurt dan alleen wat langer voor dat je bent waar je wilt zijn.

Het enige wat je nodig hebt is een computer en je kan aan de slag. Vele verdienen al geld met sociale media, en dat kan jij nu ook. Het enige wat je hoeft te doen is het volgen van een systeem. Je krijgt er zelfs telefonische ondersteuning bij zolang dat nodig is. Dus feitelijk is er niets meer om je tegen te houden. Bekijk op je gemak de video’s die je het hele verhaal duidelijk uitleggen en beslis dan zelf. Eerlijker en eenvoudiger wordt het niet. Klik hier: Ik begin voor mezelfOver de Auteur

Christo Herngreen is als zelfstandig ondernememer al meer dan 35 jaar actief, en is er van overtuigd dat je in deze mindere economische tijden beter voor jezelf kunt zorgen dan het aan een ander over te laten. Je toekomst in eigen hand nemen betekent dat je het allemaal zelf kunt sturen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo