Is uw kantoor open of gesloten rond de feestdagen? - Artikel Post - Artikel Marketing

Is uw kantoor open of gesloten rond de feestdagen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 541 | Aantal woorden: 407 | Datum: | 0 commentaar

Voor veel bedrijven in het MKB is het elk jaar weer een vraagstuk: houdt u uw kantoor dit jaar open tussen Kerst en oud en nieuw, of sluit u de deuren? Zult u opdrachten mislopen als u er niet bent? Of is het juist een mooie kans om uw medewerkers een week vrij te geven en tegelijkertijd wat energie te besparen? 

Waarom veel MKB’ers hun kantoor open houden

De reden waarom bedrijven hun kantoor tussen Kerst en oud en nieuw open houden, is dezelfde reden dat ze elke andere dag open gaan: om hun klanten van dienst te zijn. Sommige bedrijven beleven rond de feestdagen juist een piekperiode, zoals (online) winkeliers. Die kunnen ze natuurlijk niet mislopen. Maar ook zakelijke dienstverleners willen vaak zo flexibel mogelijk beschikbaar zijn voor hun klanten. 

Waarom sommige MKB’ers hun kantoor sluiten

Voor andere ondernemers zijn de feestdagen juist een hele rustige tijd. Hun klanten zijn druk met andere zaken, dus er komt weinig werk binnen. Dan kan het lonend zijn om de deuren een week te sluiten. En daar komen leuke voordelen bij kijken, want: 

  • U bespaart op zakelijke energie
  • U voorkomt dat uw medewerkers teveel vakantiedagen opsparen
  • U kunt er zelf een weekje tussenuit 

Bespaar op uw zakelijke energie

Een week zonder energieverbruik midden in de winter klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk voor uw portemonnee. Maar hebt u geen gelegenheid om uw kantoor te sluiten? Dan kunt alsnog energie besparen deze winter! Kijk maar eens op ons blog voor een aantal handige tips. En wist u dat u ook het hele jaar door kunt besparen op uw zakelijke energierekening? Als u zich aansluit bij een energiecollectief, krijgt u gegarandeerd de beste tarieven en voorwaarden. Zo kunt u de kachel tussen Kerst en Nieuwjaar gewoon aan houden.Over de Auteur

Over Energy Department

 

Energy Department organiseert elke maand een energiecollectief van honderden organisaties. Zo helpen we bedrijven besparen op hun zakelijke energiekosten, tegen de best mogelijke voorwaarden. Samen staan we namelijk sterker, en kunnen we beter onderhandelen. Wij zijn één van de grootste Nederlandse inkoop collectieven. U kunt al meedoen met ons energiecollectief vanaf een energieverbruik van 5.000 kWh per jaar. Wilt u meer weten over de collectieve inkoop van energie? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs. U kunt ons bereiken op 020 220 90 90 of via info@edepartment.nl. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[282 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[176 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo