Ja, je moet je pensioen nu al regelen - Artikel Post - Artikel Marketing

Ja, je moet je pensioen nu al regelen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 411 | Aantal woorden: 341 | Datum: | 0 commentaar

Waar veel jonge mensen midden in het leven staan, genieten, reizen, werken, aan kinderen beginnen en settelen, vergeten zij vaak te denken aan hun pensioen. Dat is ook logisch, je pensioen, daar begin je pas over een jaar of dertig mee! Toch is het verstandig om juist in je jonge jaren al aan je pensioen te denken, en te zorgen dat je later echt zorgeloos oud kunt worden. Dit is namelijk minder vanzelfsprekend als het klinkt.

Veel mensen hebben hun pensioenzaken niet op orde. Werkende mensen hebben hier vaak ook geen tijd voor, de vrije tijd die ze hebben besteden ze immers liever met de kinderen of met vrienden bij een concert. Daarom bestaan er pensioenconsultants die erin gespecialiseerd te zijn jouw pensioendossiers op orde te stellen, en eventueel vervolgens voor jou op een accurate manier bij te houden. Zo geef je de zorg uit handen.

Daarnaast kunnen pensioenconsultants bemiddelen in conflicten om je pensioen, tussen bijvoorbeeld jou en je (voormalig) werkgever. Zo voorkom je dat de zaak uiteindelijk bij de rechter terecht komt en beide partijen onnodig veel kosten hebben. Om zulke conlficten te voorkomen kunnen pensioenconsultants ook goed helpen bij communicatie tussen verschillende partijen, over jouw pensioen. Het is namelijk belangrijk dat er goede afspraken gemaakt worden, zodat je op je oude dag niet voor verrassingen komt te staan: dan is het vaak te laat.

Het is dus verstandig om vroeg te beginnen met het regelen van je pensioen. Dit kan je een hoop geregel en conflicten schelen. Je kunt hier zelf voor gaan zitten, maar het is ook mogelijk om externe experts als pensioenconsultants in te schakelen. Rooyackers & Partners Pensioen Consultants richt zich vooral op bedrijven, groot en klein en is daarnaast ook onafhankelijk.

 Over de Auteur

Pensioenconsultant

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[269 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo