Jaarcijfers maken, besteed het uit! - Artikel Post - Artikel Marketing

Jaarcijfers maken, besteed het uit!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 415 | Aantal woorden: 485 | Datum: | 0 commentaar

Zorg ervoor dat je belastingen kloppen

Als je een bedrijf runt ben je verplicht om belastingen te betalen (zonder bedrijf ook maar dat terzijde). De belastingen die je over de bedrijfswerkzaamheden moet betalen moet je laten zien door jaarcijfers maken. De jaarcijfers moeten laten zien hoe het financiële jaar eruit zag voor je bedrijf. Dit is door de Nederlandse belastingdienst verplicht. De belastingplicht levert voor veel bedrijven veel extra werk op. Het kost namelijk veel tijd om de belasting aangiften te doen. Dat komt onder andere omdat de regels voor de belasting aangiften elk jaar een beetje kunnen veranderen. De regels moeten dus bijgehouden worden, en de administratie zelf kost veel tijd omdat er veel bijgehouden moet worden.

 

De Bruijn & Partners

Er zijn veel bedrijven die kiezen voor het uitbesteden van het jaarcijfers maken. De jaarcijfers maken wordt dan gedaan door een extern bedrijf. Een bedrijf die dat kan doen is De Bruijn & Partners. De Bruijn & Partners is een bedrijf voor administraties, financiële advisering en belastingzaken. De belastingzaken worden dan door een bedrijf gedaan zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

 

Enkele belastingen die De Bruijn & Partners uitvoert zijn: inkomstenbelastingen, vennootschapsbelastingen, omzetbelastingen, loonbelastingen, omzetbelastingen, loonbelastingen en schenk -en erfbelastingen. Daarnaast helpt de Bruijn & Partners met advies bij bedrijfsvoering en het verzorgen van diverse administraties.

 

Een groot netwerk 

Wanneer u ervoor kiest om uw jaarcijfers te laten maken door De Bruijn & Partners bent u er niet alleen van verzekerd dat de administratie van uw bedrijf tip top in orde is. U bent ook verzekerd van grote kennis. Dat komt omdat De Bruijn & Partners een groot netwerk heeft aan advocaten, accountants, juristen en fiscaal juristen. Deze partijen kunnen hun kennis en expertise delen met De Bruijn & Partners.

 

Contact

Neem eens contact op met de Bruijn & Partners om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf! U kunt contact opnemen met de Bruijn & Partners via de site.Over de Auteur

De Bruijn & Partners is het bedrijf voor de adminstratie van uw bedrijf. Het maken van uw jaarcijfers bijvoorbeeld. Neem contact op met De Bruijn & Partners om erachter te komen wat het bedrijf voor u kan betekenen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo