FB pix Je auto sneller verkopen - Artikelpost

Je auto sneller verkopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1194 | Aantal woorden: 482 | Datum: | 0 commentaar

Misschien staat je auto al enige tijd te koop en vind je het nu hoogtijd om je auto sneller verkopen mogelijk te maken. Een auto sneller verkopen gaat natuurlijk niet vanzelf en heeft zo zijn planningen nodig, maar in elke advertentie is er plaats voor verbeteren waardoor een auto sneller verkocht wordt. Stel vandaag nog de perfecte advertentie samen en maak je auto extra aantrekkelijk.

Je auto sneller verkopen wordt met de onderstaande stappen een eitje!

Een auto sneller verkopen met een goede advertentie

Om het doel van een auto sneller verkopen te bereiken moet er als eerst gekeken worden naar de methode waarmee te auto nu aangeboden wordt, of de methode die je zou gaan gebruiken voor de verkoop. Een veel voorkomende methode is het plaatsen van een advertentie, kenteken erop, kilometers erop een paar kiekjes en klaar; tenminste dat wordt vaak gedacht.

Maar wist je dat bijvoorbeeld alleen al de hoek van de eerste foto veel verschil kan maken voor het aantal bezoekers? Een auto sneller verkopen vraagt dus om een aantrekkelijke foto. Denk bijvoorbeeld aan alle auto reclames, auto’s worden altijd geplaatst op een aantrekkelijke plek voor het soort auto, zo wordt een zakenauto geplaatst voor een kantoor pand en zie je een gezinsauto vaak voor het ‘perfecte familiehuis’ staan of voor een school. Een auto sneller verkopen vraagt dus om wat creativiteit.

Een auto sneller verkopen met een autoveiling

Geen zin in advertenties en het schrijven van goede teksten in de advertentie? Kies dan voor een autoveiling, een autoveiling die gesloten is en alleen toegankelijk voor opkopers. Opkopers zijn in tegenstelling van particuliere kopers niet erg gevoelig voor de foto’s of over hoe mooi de tekst onder de auto is. Een duidelijke foto van de auto zonder ditjes en datjes op het achtergrond is vaak genoeg. Wel moet je wat basisdetails meegeven over de auto. Op basis hiervan krijg jij een bod, er is hier duidelijke sprake van een auto sneller verkopen; omdat dit bod binnen een dag binnen moet zijn.

Het kan natuurlijk wel zo zijn dat het bod niet aantrekkelijk genoeg is voor de verkoper, in dat geval heeft de koper alle vrijheid om het bod af te wijzen. Dit houdt echter wel in dat de auto niet meer in de autoveiling staat omdat deze maar 24 uur duurt, maar je kan het altijd weer proberen na verloop van tijd.

 

 Over de Auteur

merweb

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo