FB pix Klein Bedrag lenen met minilening - Artikelpost

Klein Bedrag lenen met minilening

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1359 | Aantal woorden: 350 | Datum: | 0 commentaar

Afhankelijk van wat je nodig hebt leen je klein bedrag. De eerste keer dat je een bedrag snel wilt lenen zul je dus wat enkele papieren moeten door faxen of scannen. Scannen heeft niet de voorkeur omdat meer eenvoudig is te vervalsen. Als het de tweede keer of meer is dat je geld wil lenen is een sms al voldoende.

Als het bedrag wat je wilt lenen geaccepteerd wordt door de geldverstrekker van de minilening, dan heb je binnen 24 uur het geld op je rekening. Waar je wel rekening mee dient te houden dat het geld wat je hebt aangevraagd niet volledig op je rekening krijgt gestort. De rente wat je moet betalen wordt er op ingehouden. Stel dat 40 euro rente moet betalen op een lening van 200 euro, dan krijg je maar 160 euro. Vergeet dat niet, zou erg klungelig zijn als je dan weer geld te kort zou komen.

Een ander alternatief om een klein geld bedrag te lenen is om rood te staan op je betaalrekening.
De meeste mensen weten dat je de mogelijkheid hebt om negatief te staan op je betaalrekening, maar staan er niet bij stil dat je dit ook als een kleine financiering kunt gebruiken. Veel geldverstrekkers of banken geven de mogelijkheid om het uitbreiden rood staan te regelen via het internet. Dit kun je vrij eenvoudig regelen binnen paar minuten regelen, mits deze mogelijkheden worden aangeboden door jouw bank.

Voorwaarde is wel dat je een vast inkomen hebt. Indien je geen vast inkomen of werk hebt dan zal de aanbieder jou geen lening kunnen verstrekken omdat er geen onderpand is. Dit geldt voor leningen zowel met kleine als grote bedragen. Wat er zou dan geen grens meer zijn aan de tijd dat je moet terug betalen. Je moet dus kunnen overleggen dat er met regelmaat inkomen op je rekening binnenkomt.

Over de Auteur

Wil je meer weten over alle kansen rondom geld lenen zonder bkr en dan met name de mogelijkheid van direct geld lenen ondanks BKR codering of andere hindernissen, kijk dan op nu geld lenen zonder BKR.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo