FB pix Krediet Ondanks BKR - Artikelpost

Krediet Ondanks BKR

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3271 | Aantal woorden: 300 | Datum: | 0 commentaar

Een krediet krijgen is tegenwoordig al niet de gemakkelijkste opgave, maar met een BKR wordt het nog pittiger. Neem bijvoorbeeld het krijgen van een doorlopend krediet met een BKR. Als je geen solide onderpand hebt is het al bijna een verloren zaak voor je begint. Dit soort grotere kredieten zijn dan ook uitdagingen als je reeds een BKR vermelding op je palmares hebt.

Dus hoe hier omheen te komen? Een van de oplossingen hebben we reeds vernoemd. Zorg dat je een goed, solide onderpand hebt. Dit kan natuurlijk een auto of iets dergelijks zijn, want de automarkt heeft de afgelopen maanden natuurlijk flink te lijden gehad onder de kredietcrisis. Autodealers zijn creatiever dan ooit in het bedenken van financieringsmogelijkheden.

Het kan ook iets zijn als een hypotheek of een verbouwing waar je een krediet voor krijgt. Waardevermeerderende zaken zoals een dakkapel of een uitbouw zijn goede onderpanden en kunnen je helpen bij die felbegeerde lening ondanks een BKR codering die je hebt opgelopen. De bank leent je graag geld, als ze maar een zekerheid krijgen dat ze het geld ook weer terugkrijgen. Ze zijn als de dood om risico te lopen.

Een andere optie is natuurlijk ook wachten tot het hele BKR verhaal is overgewaaid. Of dit een goed plan is hangt af van de urgentie en je huidige BKR rapport. Zit dat goed in elkaar en heb je nog maar een paar maandjes te gaan, wacht dan af. Maar moet je nog bijna je hele 5 jaar uitzitten, dan is de zoektocht naar alternatieven natuurlijk begrijpelijk.Over de Auteur

Een alternatief voor een BKR krediet kan natuurlijk ook een snelle lening zonder BKR zijn. Als je daar meer over wilt weten, kijk op de link.

Peter schrijft artikelen over lenen en het BKR.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo