FB pix Lenen doorlopend krediet - Artikelpost

Lenen doorlopend krediet

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 978 | Aantal woorden: 656 | Datum: | 0 commentaar

Lenen doorlopend krediet

Lenen doorlopend krediet, dat is het onderwerp van dit artikel. Het kan zomaar zijn, dat je snel een nieuwe home cinema installatie met soundbar wil kopen. Er zijn veel verschillende soorten leen vormen. De persoonlijke lening is een hele bekende, maar ook het doorlopend krediet is een bekende en gewilde leen vorm. Wat voor voordelen heeft lenen bij een doorlopend krediet nou eigenlijk? In dit artikel gaan wij de eigenschappen en de voordelen van het doorlopend krediet beter bekijken. Allereerst gaan wij in op de doelgroep en vervolgens kijken wij naar de verschillen met de persoonlijke lening. Als u nog meer informatie wilt hebben over deze onderweren dan raden wij u aan de website lenen doorlopend krediet te bezoeken.

Doelgroep doorlopend krediet
Het lenen doorlopend krediet  is bedoeld voor mensen die meerdere aankopen willen gaan doen in de toekomst. Stel dat u over 5 maanden een nieuwe LCD televisie wilt kopen, over 10 maanden een nieuwe auto en over 2 jaar een nieuwe motor, dan is het doorlopend krediet een goed product. Het product is namelijk heel erg flexibel. U bepaalt zelf wanneer u geld opneemt. Dit kan natuurlijk niet oneindig, maar tot het maximum dat aan het begin wordt afgesproken met de geldverstrekker. U spreekt altijd een maximum bedrag af. Het bedrag is afgestemd op uw inkomen en uitgaven. U kunt dus nooit teveel geld lenen. Als u teveel zou kunnen lenen dan kunt u in financiële problemen raken, dat wordt voorkomen door te kijken naar uw salaris en uitgaven. Kijk op de website lenen doorlopend krediet voor meer informatie over dit mooie flexibele product.

Verschillen persoonlijke lening en doorlopend krediet

Een persoonlijke lening verschilt van het doorlopend krediet. Zojuist hebben wij geschreven over de doelgroep van het doorlopend krediet. De doelgroep zijn flexibele mensen die niet precies weten wanneer ze iets willen kopen, maar wel weten dat ze iets willen gaan koen. Een persoonlijke lening is in dat opzicht heel anders. U weet vooraf precies wat u wilt gaan koen. Een nieuwe keuken, auto, motor of televisie, het maakt niet uit. Het bedrag dat u wilt lenen is bekend en op basis van uw wensen en financiële mogelijkheden wordt een offerte opgesteld door de kredietverstrekker. In zo’n offerte staat het rentepercentage, het leenbedrag en de looptijd. De looptijd geeft aan hoelang u bezig zult zijn met het aflossen van de lening.
Bij een doorlopend krediet staan de looptijd, het leenbedrag en de rente niet vast. Alleen het maximum te lenen bedrag staat vast. De looptijd is variabel, net als de rente. Lenen doorlopend krediet is dus heel anders dan een persoonlijke lening. Toch zijn het allebei leen vormen die vaak gekozen worden door de Nederlanders.

Welke vorm u ook kiest, op Besteinformatie.nl vindt u meer informatie over dit onderwerp. Als u meer wilt weten over de leen mogelijkheden dan raden wij u aan de website te bezoeken en de artikelen goed door te lezen. Mocht u sommige zaken niet begrijpen, dan kunt u altijd nog een onafhankelijke adviseur inschakelen. Zo’n adviseur kan u helpen bij het maken van keuzes en bij het lenen doorlopend krediet.

Over de Auteur

Christiaan uit Amsterdam

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo