FB pix Lenen - Artikelpost

Lenen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1297 | Aantal woorden: 555 | Datum: | 0 commentaar

Indien je van plan bent om te gaan lenen wil je daarover een onafhankelijk advies. Daarnaast dient het onafhankelijk advies, over het lenen, ook zonder verdere verplichtingen te zijn. En natuurlijk wens je ook een eerlijk advies, niet een advies dat eigenlijk in het voordeel is van de adviseur. De aanbieding van de voordeligste manier om te gaan lenen is geen garantie dat er geen betere voor jou mogelijk is. Heb je al een lening lopen dan wens je misschien te lenen tegen lagere maandlasten. Met de samenvoeging van meerdere kleine kredietjes in een krediet zul je zeker snel voordeliger kunnen lenen. Je kunt de maandlast voor lenen voordeliger maken indien je bij meerdere geldverstrekkers shopt voor de goedkoopste aanbieding.

Door goedkoop te lenen kun je wel meer geld in handen gaan krijgen. Met het vergelijken van de tarieven bij verschillende banken is eenvoudig uit te zoeken waar lenen het meest voordelig is. Maandelijks vrijkomende financiele bestedingsruimte kan het gevolg zijn van een lastenverlaging door op een andere manier te gaan lenen. Zodra er sprake is van verminderde maandelijkse lasten met een hogere bestedingsruimte heb je succesvol geshopt om om de voordeligste manier te lenen. Doe pogingen te achterhalen welke bank het beste tarief hanteert dat van toepassing is op jouw kredietbehoefte.

Bereken tot welk bedrag jij een krediet zou mogen opnemen door direct te weten te komen wat jouw kredietmaximum is. De kredietsom berekenen is even belangrijk als de berekening van de bedragen die je per maand zult moeten gaan betalen. Ga je kredietvormen naast elkaar bekijken dan zul je achter de effectief te betalen rentes om te lenen komen. Beoordeling van effectief te betalen rente is zowel maandelijks mogelijk of op jaarbasis. Er dient opgelet te worden dat de juiste tabel zal worden genomen voor het uitrekenen van kredieten die van toepassing is op de te lenen bedragen.

De looptijd van een lening, vaak in maanden uitgedrukt, zal verschillend zijn per af te sluiten leenovereenkomst. Bij voordelige doorlopende kredieten kan enkel een theoretische resterende termijn worden aangegeven. Afsluiten van de meest voordelig mogelijk kredieten is wenselijk bij ieder die zich voorneemt een lening te gaan nemen. Hierdoor zal lenen goedkoper uitvallen dan op schulden van een credit card en bij ieder zijn te begrijpen. Bekijk niet enkel de mogelijkheden om het voordeligste te lenen maar ook naar hetgeen de verstandigste keuze is.

Een geschikte kredietbemiddelaar ga je eerst zoeken nadat je zelf er achter bent hoe je dient te berekenen om voordelig te financieren. Je zult dienen te zoeken naar een kredietbemiddelaar die je onafhankelijke adviezen om te lenen kan geven. Er zal tevens onderzocht moeten worden hoe betrouwbaar de gekozen kredietadviseur bekend staat. Bij een adviseur waar geen wantrouwen tegen is kun je dan ook verwachten dat in een af te geven offerte meerdere vormen om te lenen duidelijk naast elkaar gezet worden.In een onafhankelijke leenofferte staan meerdere vormen om te lenen en tarieven van verschillende aanbieders.

 

Over de Auteur

Adrianne Verhoef

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo