lening simulator gebruiken - Artikel Post - Artikel Marketing

lening simulator gebruiken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Nielsi
Gezien: 967 | Aantal woorden: 335 | Datum: Thu, 13 Oct 2011 | 0 commentaar

In België is het doorvoeren van een lening simulatie best wel een populair gegeven. Dankzij dergelijke simulator is het mogelijk om de kostprijs van een krediet te berekenen. Niet enkel en alleen de rente wordt dan in rekening gebracht, maar bijvoorbeeld ook de aktekosten of eventuele dossierkosten. De consument weet dan direct waar hij zich aan moet verwachten. Het spreekt voor zich dat de consument zo gemakkelijk de kostprijs van kredieten kan gaan berekenen. Bij een autolening simulatie weet de consument na het invullen van de looptijd en het leenbedrag bijvoorbeeld direct het jaarlijks kostenpercentage. De consument weet dan na wat opzoeken meteen waar hij zijn autofinanciering moet halen.

Het spreekt voor zich dat zo’n simulatie niet voor alle soorten kredieten kan helpen. Vele aanbieders zullen bijvoorbeeld geen hypotheek simulator aanbieden. Een hypotheek berekenen is namelijk een complexe zaak. Er zijn enorm veel hypotheekvormen en ook qua interestvoeten zijn er enorm veel mogelijkheden. Verder is het interessanter voor de consument om het afsluiten van een hypotheek eerst even door te nemen bij een persoon met kennis van zaken. Een bankmedewerker kan u bijvoorbeeld helpen. Deze zal natuurlijk wel deels subjectief advies leveren. Gelukkig bestaan er ook onafhankelijk adviesbureaus. Daar kunt u dan de nodige vragen stellen: welke hypotheekvorm past het best bij me? Welke rentevoet doen ik te nemen?  Welke looptijd past het best bij mijn financiële status? Dergelijke vragen worden daar dan objectief beantwoord.

We hopen alvast dat u iets hebt bijgeleerd aangaande het afsluiten van een lening met behulp van een lening simulator. Over de Auteur

levert informatie aangaande financiële producten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo