Letselschade advocaat en banketbakker in top 5 banen - Artikelpost

Letselschade advocaat en banketbakker in top 5 banen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1090 | Aantal woorden: 705 | Datum: | 0 commentaar

Tegen het einde van het jaar is het altijd weer zo ver en dan worden er vele lijstjes en andere rankings gemaakt om allemaal informatie die is verzameld in de loop van het jaar gebruikt kan worden om een paar mooie grafieken en andere cijfers te maken. Wat dacht je van de top 10 hinders in het verkeer, of de top 5 van meest populaire studies en daar is ook een top 5 voor banen voor gemaakt. Maar ook de voorkeuren van karaktereigenschappen in een man en lente-looks zijn altijd hot topics. Laat was er ook een lijst samengesteld van de mooiste vrouwen ter wereld en dat is voor mij altijd een leuke lijst om na te gaan en van te genieten. Maar wat viel er nog meer op in dit jaar? Ten eerste wat mij voornamelijk op viel was de top vijf van populaire studies en de top vijf van populaire banen. Wat zien we daar:

1)      Letselschade advocaat

Een zeer interessante keuze en waarschijnlijk ook één die niet zo snel verwacht werd op de eerste plek maar de positie van letselschade advocaat is inderdaad de meest populaire baan in dit jaar volgens de gene die zijn ondervraagt hier over. Een letselschade advocaat, even voor de mensen die nog niet helemaal weten hoe het zit, neemt het heft in handen als er juridische zaken zijn, die besproken moeten worden tussen partijen over het onderwerp letselschade, dus het leed dat wordt veroorzaakt tijdens ongevallen en ongelukken, zowel onderweg als wel tijdens het verrichten van het werk welke in een baan moet gebeuren. Deze personen zorgen er voor dat vergoedingen en dergelijke in zulke moeilijke tijden ten goede komen van de vertegenwoordigde partij.  De redenen die ondervraagden veelal aangaven om de keuze te bekrachtigen waren voornamelijk:

-          Het willen helpen van anderen in problemen, de woordvoerder voor deze personen zijn tegenover de grote bedrijven en instanties.

-          Respect van de mensen om je heen want als letselschade advocaat maak je toch vaak een interessante indruk.

Ik ben in ieder geval benieuwd waar dit toe zal leiden of er over een paar jaar een hele aula vol kan worden gezet met verse letselschade advocaat.

2)      Banketbakker

De man of vrouw van de heerlijk zoete broodjes met beleg en de taartjes, dat is de bankbakker natuurlijk. Het is hard werken en vooral ook erg vroeg want het brood moet ook nog gemaakt worden maar dan heb je ook wel een zeer belonende baan. Mensen komen met veel liefde een lekkere taart halen want vaak is het ook voor een special gelegenheid en dan mag jij je een klopje op de schouders geven dat het mede mogelijk is gemaakt door dat jij een mooie taart of gebakjes hebt gemaakt naar wens van de klant.

Dit zijn alvast twee van de 5 banen uit de lijst van meest populaire banen. Er zitten zeker wat interessante banen tussen maar toch wil je ook wel je vraagtekens zetten bij een paar andere banen uit de lijst die is gemaakt. In ieder geval leuk om eens te weten.Over de Auteur

Een fictief artikel over de meest populaire banen, geblogt door Andre Vertuijn.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[149 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo