FB pix Minikrediet - Artikelpost

Minikrediet

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1036 | Aantal woorden: 614 | Datum: | 0 commentaar

Minikrediet

Wilt u ook alles weten over het minikrediet? Wij hebben een website voor u gevonden waarop u alle informatie vindt over het minikrediet. In dit artikel zullen wij een korte samenvatting geven van de verschillende onderwerpen die te vinden zijn op de website. Als u van plan bent om een minikrediet af te sluiten dan raden wij u aan alle artikelen op de website goed door te lezen. U kunt namelijk een hoop geld besparen door de tips die genoemd worden op te volgen.

Aanvraag minikrediet verloopt snel

Het aanvragen van een minikrediet kan heel erg snel. Vaak duurt een aanvraag niet langer dan een paar uur. In sommige gevallen krijgt u het geleende bedrag zelfs binnen één uur op uw rekening gestort. In vergelijking tot andere leen vormen is dat natuurlijk heel erg snel.

Vergelijken

Op de website wordt veel aandacht besteed aan vergelijken. Vergelijken van het minikrediet is belangrijk omdat er verschillende aanbieders zijn met verschillende prijzen. Bij aanbieder A zijn de kosten misschien 22,50 per aanvraag en bij aanbieder B kunnen de kosten 42,50 zijn. Dit scheelt maar liefst 20 euro!
Vergelijken is ook belangrijk om een andere reden, namelijk om na te gaan hoe betrouwbaar een kredietverstrekker is. Wat zijn de ervaringen van andere klanten? Zijn zij positief gestemd over de minikredietverstrekker of gaan zij nooit meer een minikrediet bij een bepaalde partij afsluiten vanwege negatieve ervaringen?

Minikrediet zonder BKR

Een minikrediet vraagt u vrijwel altijd aan zonder BKR toetsing. De reden hiervoor is het lage leenbedrag. Omdat het leenbedrag onder de 1.000 euro ligt wordt er geen BKR toetsing uitgevoerd door de kredietverstrekker. Omdat er geen BKR toetsing plaatsvind wordt de aanvraag ook een stuk sneller verwerkt.

Voor- en nadelen minikrediet

Er zijn verschillende nadelen, maar ook voordelen te noemen. Het grootste nadeel is de hoge rente die betaalt moet worden. Dit wordt niet uitgedrukt in een rentepercentage, maar in een vast bedrag. Omgerekend naar percentages, kan dit oplopen tot zo’n 25%. Dat is natuurlijk een gigantisch hoge rente! Een ander nadeel is de snelle aflossing die moet plaatsvinden binnen maximaal één maand. Bij sommige verstrekkers moet de minilening binnen 7 of 15 dagen afgelost zijn. Hier moet u dus rekening mee houden bij de aanvraag, u moet namelijk wel voldoende financiële middelen hebben om af te kunnen lossen. Een voordeel van een minilening is de snelheid van de aanvraag. Binnen 60 minuten is het al mogelijk om het geleende geldbedrag op uw rekening te ontvangen. Een ander voordeel is de kinderlijk eenvoudige aanvraagprocedure. U kunt met een paar muisklikken een minilening aanvragen.

Wij wensen u veel leesplezier toe op de website over het minikrediet. Op de website vindt u nog veel meer informatie over het minikrediet. Wij hopen dat u door te vergelijken een goedkope en kwalitatief goede geldverstrekker kunt vinden die u een goed minikrediet aanbiedt.

Over de Auteur

Christiaan uit Amsterdam Buitenveldert

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo