FB pix Minilening zonder BKR toetsing - Artikelpost

Minilening zonder BKR toetsing

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3807 | Aantal woorden: 419 | Datum: | 6 commentaar

Wanneer je geld gaat lenen is je eerste vraag natuurlijk hoeveel je moet lenen. Als het goed is dan leen je zo weinig mogelijk, je wilt tenslotte ook zo snel mogelijk afbetalen. Afhankelijk van wat je nodig hebt, leen je dus een zo klein mogelijk bedrag. De eerste keer dat je een bedrag snel wilt lenen dan zul je enkele papieren moeten doorfaxen of doorscannen. Scannen heeft bij een geldverstrekker meestal niet de voorkeur omdat het makkelijker is te vervalsen. Als het trouwens de tweede keer of meer is dat je geld wil lenen via een minilening verstrekker, dan is het verzenden van een sms al voldoende. Scannen of faxen van documenten is dan niet eens nodig.

Als het bedrag dat je wilt lenen geaccepteerd wordt door de geldverstrekker van de minilening, dan heb je binnen 24 uur het geld op je rekening. Waar je wel rekening mee dient te houden is dat het geld dat je hebt aangevraagd niet volledig op je rekening gestort wordt. De rente die je moet betalen wordt er op ingehouden. Stel dat 40 euro rente moet betalen op een lening van 200 euro, dan krijg je maar 160 euro. Vergeet dat niet, het zou wel heel erg klungelig zijn als je dan weer geld te kort zou komen.

Een ander alternatief om een klein geld bedrag te lenen is om rood te staan op je betaalrekening. De meeste mensen weten dat je de mogelijkheid hebt om negatief te staan op je betaalrekening, maar staan er niet bij stil dat je dit ook als een kleine financiering kunt gebruiken. Veel geldverstrekkers of banken geven de mogelijkheid om het uitbreiden van een roodstand gewoon online te regelen via het internet. Dit kun je vrij eenvoudig regelen binnen paar minuten regelen, mits deze mogelijkheden worden aangeboden door jouw bank.

Voorwaarde is wel dat je een vast inkomen hebt. Indien je geen vast inkomen of werk hebt dan zal de aanbieder jou geen lening kunnen verstrekken omdat er geen onderpand is. Dit geldt voor leningen zowel met kleine als grote bedragen. Als je geen inkomen hebt is het tenslotte ook zo goed als onmogelijk om binnen afzienbare tijd terug te betalen. Je moet dus kunnen overleggen dat er met regelmaat inkomen op je rekening binnenkomt.Over de Auteur

Wil je meer weten over een minilening zonder BKR toetsing of lenen met BKR? Bezoek dan Makkelijkgeldlenenmetbkr.nl!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Wed, 5 Oct 2011 at 2:06 PM, by dans
Ik zou u twee keer bedenken als u een Minilening neemt. Kijkt u maar eens naar de ervaringen van andere consumenten. grtz

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo