Nieuw van T-Mobile: Unlimited 4G voor thuis voor onbeperkt ‘vast’ internet - Artikel Post - Artikel Marketing

Nieuw van T-Mobile: Unlimited 4G voor thuis voor onbeperkt ‘vast’ internet

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 445 | Aantal woorden: 978 | Datum: | 0 commentaar

De oplossing voor een zwakke internetverbinding waar vast internet niet volstaat komt van T-Mobile met Unlimited 4G voor thuis. Woon je in een buitengebied of een vakantie huisje? Dan weet je waarschijnlijk hoe lastig het kan zijn om een stabiele vaste internetverbinding af te sluiten. Internet providers spelen daarom meer in op 4G voor thuis. Met 4G voor thuis maak je gebruik van het mobiele netwerk van je internet provider, via een databundel of via een router die het 4G signaal omzet in een Wifi signaal. T-Mobile is nu de eerste met unlimited data. Wat mag je als klant verwachten van een Unlimited 4G voor thuis abonnement.

Vaak zijn de internetsnelheden maar traag als je in een buitengebied woont en ligt de verbinding er nog wel eens uit, vervelend. Herkenbaar? In steden en de buitenwijken daarvan is het makkelijker een goede internetverbinding te krijgen en is de keuze uit internetabonnementen groter. Bijna in alle steden is wel snel ADSL - of kabel internet leverbaar. En sommige gemeenten leveren zelfs al razendsnel glasvezel internet. Maar wat zijn je opties als verder weg woont, buiten een stad?

Unlimited 4G voor thuis

Unlimited 4G van T-Mobile is er voor je als je geen vaste ADSL, kabel of glasvezel verbinding kunt krijgen op jouw adres. Het enige wat je nodig hebt is een goede mobiele T-Mobile dekking op je postcode om Unlimited 4G voor thuis af te sluiten. Om te zien of je onder de dekking van T-Mobile valt vul je de postcodecheck in.

Keuze uit twee Unlimited 4G voor thuis abonnementen

Je kunt kiezen uit twee Unlimited 4G voor thuis abonnementen. Zo kies je tussen alleen Sim Only of Sim Only met een Huawei B618 4G router, wanneer je niet al een router in huis hebt of een nieuwe 4G router wil.

Huawei B618 4G router

Voor de router betaal je een eenmalige prijs van 199,-. De losse aanschafprijs van de Huawei B618 4G router is 399,-. Een stuk duurder dus.

Bovendien kun je aangeven of je de router in een keer wil afbetalen of liever in termijnen. Voor deze prijs in combinatie met de betaalmogelijkheden wil je wellicht overwegen de 4G Huawei B618 router te kiezen, omdat de router ook twee LAN-poorten heeft en de mogelijkheid externe antennes er op te plaatsen voor een nog beter bereik.

Wat kost Unlimited 4G voor thuis?

Het Unlimited Sim Only abonnement kost je 35,- per maand bij een contractduur van 24 maanden. Het Sim Only met router abonnement kost daarnaast 44,- per maand voor 24 maanden. Neem een 24 maanden contract als je het goedkoopste 4G internet wil.

Ter vergelijking: Een 24 maanden voor 4G voor thuis abonnement is goedkoper bij T-Mobile dan bij KPN. Je krijgt goedkoper en sneller internet met Unlimited 4G voor thuis dan met Sneller Internet Buitengebied van KPN. Voor deze laatste betaal je 39,- per maand voor gemiddeld 20 Mbit/s internetsnelheid.

Bepaal zelf je contractduur

Wil je geen twee jaar vastzitten aan hetzelfde internet abonnement, omdat je misschien een over een jaar bij een andere provider het goedkoopste internet kan krijgen? En vind je het niet erg om daarvoor iets meer te betalen? Dan kun je kiezen voor een 12 maanden abonnement. De prijs van een 12 maanden Sim Only Unlimited abonnement is 37,50 per maand en 12 maanden Sim Only met 4G router kost je 55,50 per maand.

Beide abonnementen worden geleverd met een internetsnelheid van 25 Mbit/s. vergelijkbaar met het goedkoopste internet met ADSL vanaf 20 Mbit/s.

Betekent Unlimited 4G voor thuis echt onbeperkt data?

Je krijgt van T-Mobile volledig onbeperkt data. Wel heeft T-Mobile een aantal drempels ingebouwd om te voorkomen dat het mobiele 4G netwerk overbelast raakt.

Met Unlimited 4G voor thuis krijg je standaard 100 GB aan startdata per maand. Dat staat gelijk aan zo'n 7 uur HD video kijken per week, 2 uur dagelijks skypen en non-stop ongestoord surfen.

Kijk je niet met zijn allen tegelijk? Maar gebruik je allemaal je eigen apparaat om bijv. naar Netflix of Videoland te kijken of te surfen? Dan ben je sneller door je databundel heen.

Fair use policy

Gebruik je meer dan de 100 GB per maand? Dan krijg je van T-Mobile een 5 GB dagbundel. Daarvoor hoef je niets te doen. Ga je vervolgens ook door je dagbundel heen? Dan kan je zelf een gratis 1 GB dagbundel aanzetten. Voor iedere extra GB data zul je zelf een nieuwe dagbundel moeten aanzetten. 

T-Mobile 4G voor thuis bundels zijn vervallen

Unlimited 4G voor thuis is in de plaats gekomen van de eerdere 4G voor thuis bundels waarbij je de keuze had om zelf een databundel te kiezen. Ben je al klant bij T-Mobile met 4G voor thuis en vraag je je af wat er nu gebeurt met je contract? Je kunt je huidige contract eenvoudig omzetten en verlengen naar Unlimited 4G voor thuis voor 12 of 24 maanden.Over de Auteur

Schrijft over ontwikkelingen in de dienstverlende IT sector

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[227 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo