FB pix Nieuwe service voor het MKB - Artikelpost

Nieuwe service voor het MKB

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1339 | Aantal woorden: 265 | Datum: | 0 commentaar

Ridder Letselschade, een gecertificeerd letselschadebureau in Flevoland, heeft een nieuwe service ontwikkeld en daar ook een vernieuwde website over gelanceerd: www.salaris-terughalen.nl. De service richt zich vooral op werkgevers in het MKB die te maken krijgen met loonschade.

Loonschade ontstaat, wanneer een werknemer uitvalt en het salaris moet dan tot maximaal twee jaar worden doorbetaald. Als er een ander aansprakelijk is voor het uitvallen van de werknemer, bijvoorbeeld door een verkeersongeval, kan het doorbetaalde loon worden gevorderd bij de verzekeraar. Dat heet loonregres of loonschade verhaal. Dat regresrecht is sinds enkele jaren vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek, in artikel 6: 107a.

Bij het arbeidsongeschikt raken van een werknemer vanwege een aandoening, letsel of door een ziekte dan is, op grond van de regelgeving, de werkgever verplicht het loon (voor een groot deel) door te blijven betalen. De werkgever moet dan dus salaris betalen zonder dat hij / zij daarvoor arbeid terug krijgt van deze arbeidsongeschikte werknemer.

Verhaald kan worden het netto doorbetaalde loon, met vaste toeslagen en uitkeringen zoals het vakantiegeld etc. Sinds kort kunnen ook de kosten van re-integratie worden geclaimd.

De 'terughaalservice' kan op basis van no cure no pay worden verricht en door heel Nederland. Ook geeft Ridder Letselschade gratis een second opinion af.Over de Auteur

Mr. T. Ridder is oprichter van Ridder Letselschade te Zeewolde. Dit letselschadebureau is sinds 2008 in het bezit van het Keurmerk Letselschade. De juristen en letselschadespecialisten hebben veel ervaring in en kennis over het verhalen van loonschade en letselschade.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo