FB pix Oneindig veel mogelijkheden voor een bedrijfsfinanciering - Artikelpost

Oneindig veel mogelijkheden voor een bedrijfsfinanciering

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1516 | Aantal woorden: 501 | Datum: | 0 commentaar

 

Om tussen al die mogelijkheden een passende bedrijfsfinanciering voor uw bedrijf te vinden, is heel wat research vereist. Om u een beetje op weg te helpen vindt u hieronder een kort overzicht van verschillende opties. U kunt zelf heel veel wijs worden door te surfen op het internet. Vele sites bieden leningen aan. Let wel vooraf op welke voorwaarden er gesteld worden, en ga niet te snel van stag. Het voordeel om een lening middels het internet af te sluiten is dat u alles zelf in de hand heeft. U kunt zoeken totdat u een geschikte manier van bedrijfsfinanciering vindt, en in vele gevallen kunt u zelf ook onderhandelen over de voorwaarden.

Bedrijf financiering vanuit een uitkering

Wanneer u op dit moment een uitkering ontvangt is het mogelijk om toch een lening aan te vragen. Dit kan door een borgstelling of zelfs een starterskrediet aan te vragen bij de sociale dienst van uw gemeente. Daarnaast is het ook een optie om gedurende een korte periode uw uitkering door te laten lopen. U kunt bij de sociale dienst om de voorwaarden vragen. Mocht u arbeidsongeschikt zijn dan kunt u ook een krediet aanvragen voor uw onderneming. De details van deze lening kunt u navragen bij het UWV.

Financiering voor uw bedrijf

U kunt ook gebruik maken van financial lease. Via deze mogelijkheid is het voordeel dat u geen investeringen hoeft te doen maar bijvoorbeeld een bepaald bedrag per maand betaalt. Ook is het veelal mogelijk om na een bepaalde periode van leasing over te gaan tot het kopen van het product voor een passend bedrag.

Bedrijfsfinanciering door investeerders

Een andere manier om aan geld voor uw bedrijf te komen is door investeerders te zoeken. U kunt dat doen door een venture capitalist. Dit is een manier van bedrijven om te investeren in kleine, snelgroeiende startende bedrijven. Het idee is om de investering snel om te zetten in een groter bedrag door het belang snel door te verkopen op het moment dat het bedrijf gegroeid is.Over de Auteur

Julia Naaktgeboren is 28 jaar en geboren te Holten.
Na een studie economie is ze zich volledig gaan richten op bedrijfsfinancieringen. Dit heeft ze gedaan bij o.a. de ING en ABN AMRO. In haar vrijetijd besteeds ze veel aandacht aan het schrijven van artikelen om de mogelijkheden voor startende ondernemers onder de aandacht te brengen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo