Online broker kiezen - Artikel Post - Artikel Marketing

Online broker kiezen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Webzo
Gezien: 540 | Aantal woorden: 425 | Datum: Wed, 3 Jul 2013 | 0 commentaar

Online broker kiezen

Door de komst van internet kunt u (zelfs als beginner) investeren in de wereldwijde financiële markten vanuit uw eigen kamer. U bent niet alleen voordeliger uit dan als u belegt via uw bank maar u kunt ook sneller reageren op veranderingen in de markt. U kunt 24/7 uw belegging monitoren, evalueren en aanpassen. Als er bijvoorbeeld goed nieuws uitkomt over Apple dan kunt u direct online aandelen kopen. Zo haalt u het maximale uit uw geld. Maar wat is nu belangrijk bij het kiezen van een online broker ? De belangrijkste factoren deel ik in dit artikel met u.

Veiligheid

De meeste online brokers worden gecontroleerd door een toezichthouder. Zo weet u zeker dat uw geld veilig wordt geïnvesteerd in het door u gekozen financiële product. Helaas zijn er in iedere branche fraudeurs actief. Daarom is het belangrijk om alleen online te beleggen bij brokers die onder toezicht staan van zo’n toezichthouder.

Bonus

Online brokers bieden je vaak een bonus aan bij het storten van geld. U krijgt dan bijvoorbeeld 50% extra geld op uw account waarmee u kunt beleggen. Plus500 biedt u al €25.00 “gratis” geld aan om te beleggen als u uw telefoonnummer bevestigd.

Gebruiksvriendelijkheid

Tegenwoordig is het handelsplatform van de meeste online brokers overzichtelijk en handig ingericht. Zo ziet u bijvoorbeeld in een opslag wat de koers Apple is. Ook kunt u financiële producten van over de hele wereld in de gaten houden. Deze gebruiksvriendelijkheid kunt u echter zelf van te voren testen. Door het aanmaken van een simulatierekening kunt u oefenen met het handelsplatform van de door u gekozen broker.

Kosten

De kosten van online beleggen verschillen niet veel per broker. De meeste brokers vraagt gaat bij de koop & verkoop van financiële producten. U kunt de kosten van online beleggen per financieel product vergelijken per broker. Zo haalt u maximale winst uit uw belegging.

Succes met beleggen!

 Over de Auteur

Laat u informeren over de kansen die online beleggen u kan bieden. Zo kunt u vanuit uw eigen kamer geld verdienen. Maar onthoud dat eerder behaalde resultaten geen garantie bieden voor de toekomst!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo