Online geld verdienen met een auto trading system - Artikel Post - Artikel Marketing

Online geld verdienen met een auto trading system

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 410 | Aantal woorden: 716 | Datum: | 0 commentaar

Wil je online geld verdienen met een auto trading system, of ben je benieuwd hoe dat werkt? Het is een automatische manier van handelen op de beurs, waarmee je ervoor zorgt dat je de verstorende invloed van emoties en gevoelens zoveel mogelijk uit kunt schakelen. Je handelt op basis van de analyse die een automatisch systeem van de koers of de markt maakt. Vooraf bepaalde voorwaarden bepalen of je een bepaalde positie opent, of dat je die aan de andere kant sluit en je de winst of het verlies neemt. Dit maakt beleggen leuk en eenvoudig!

Automated trading system

Een auto trading system noemen we voluit ook wel een automated trading system en heeft betrekking op een automatisch systeem dat op basis van voorwaarden bepaalt welke transacties er plaats zullen vinden. Doet zich op de markt een situatie voor die voldoet aan de gestelde voorwaarden? Dan vindt er een transactie plaats, zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt. Dit betekent dat je gedurende de dag automatisch kunt handelen en je daar weinig moeite voor hoeft te doen. Bovendien vindt er niet langer een interpretatie van de situatie door jezelf plaats, het systeem bepaalt zelf of het een goed moment is om te investeren.

Het grote voordeel van een auto trading system is dat je zeer snel kunt handelen, zonder dat je daar aan de andere kant zelf veel tijd voor vrij hoeft te maken. De grote meerderheid van de transacties aan bijvoorbeeld de Dow Jones vindt plaats op basis van deze automatische systemen, waardoor het een uitstekend idee is om daar ook zelf gebruik van te maken.

Auto trading system met een keurmerk

Het is aan de andere kant van belang om er rekening mee te houden dat niet alle auto trading systems even goed geschikt zijn, sommigen leveren je uiteindelijk niet de winst op waar je naar zoekt. Dit heeft te maken met het feit dat je een vergoeding betaalt voor het systeem, de ontwikkelaar heeft hier immers veel tijd en moeite in gestoken. Een goed systeem zal die kosten voor je terugverdienen, een slecht systeem levert vooral geld op voor de ontwikkelaar.

Today’s Brokers heeft een eigen keurmerk ontwikkeld, om de geschikte auto trading systems aan te kunnen geven, die vervolgens beschikbaar zijn in de SystemShop (http://www.beurstrading.nl/meer-informatie/keurmerk.html). Dit betekent dat het mogelijk is om na te gaan of je op een betrouwbare wijze gebruik kunt maken van een automatisch systeem om te handelen, dat je daadwerkelijk een aantrekkelijk rendement op zal leveren. Pas met name op voor andere auto trading systems die je rendementen van honderden tot duizenden procenten per jaar opleveren. Indien iets te mooi lijkt om waar te zijn is de kans groot dat het dit ook daadwerkelijk is.

Geen last van emoties en gevoelens

Het grote voordeel van een auto trading system is dat je geen last hebt van emoties en gevoelens, die veelal roet in het eten gooien tijdens het daytraden en het meer brede beleggen en investeren. Maak je een verlies, of dien je een verlies te nemen om verdere dalingen te voorkomen? Dit valt niet altijd mee indien je zelf de beslissing dient te nemen, de kans is groot dat een gevoel als angst of je ego je in de weg zit. Dankzij de auto trading systems heb je hier geen last meer van, omdat je niet zelf zorgt voor de interpretatie. Je kijkt puur naar het resultaat, het systeem houdt geen rekening met de eerdere beslissingen die er genomen werden. Op die manier kan een auto trading system je helpen om een meer aantrekkelijk rendement te realiseren, ondanks de kosten die je betaalt om hier gebruik van te maken.Over de Auteur

Makkelijk geld verdienen op de beurs is voor iedereen mogelijk, dit wil ik graag delen met de lezers.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[117 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[116 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[89 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[83 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo