Online hypotheek afsluiten - Artikelpost

Online hypotheek afsluiten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 477 | Aantal woorden: 568 | Datum: | 0 commentaar

Ben je een starter, oversluiter, doorstromer of ondernemer op de hypotheekmarkt en je wilt je hypotheekzaken snel en voordelig geregeld hebben, kies dan voor Hypotiek.nl. Online hypotheek afsluiten inclusief hypotheekadvies met een persoonlijke benadering.  

Hoe gaat het in zijn werk?
Online hypotheek afsluiten samen met Hypotiek in het kort uitgelegd: Stel je hebt een nieuwe woning aangekocht en wilt de financiering rond krijgen. Je kan samen met Hypotiek direct aan de slag met het regelen van je hypotheek. Voor iedere klant inventariseren we de situatie en luisteren we naar de wensen. Vanuit hier ontstaat dan een specifiek traject, voor een starter geldt immers een andere werkwijze dan bijvoorbeeld een oversluiter.

Op basis van de gegevens wordt een persoonlijk financieel advies rapport gemaakt en deze zal samen besproken worden met de hypotheekspecialist. Op basis hiervan komt het gewenste voorstel dat ingediend wordt bij de hypotheekverstrekker.

De hypotheekofferte wordt opgesteld en bij akkoord onderteken je deze. De offerte inclusief de gevraagde documenten worden verzonden naar de hypotheekverstrekker die het dossier zal beoordelen. Op het moment dat het dossier finaal akkoord is bevonden worden de stukken naar de notaris gestuurd die de hypotheekakte zal opstellen. De hypotheekakte dient alleen nog bij de notaris ondertekent te worden voor de afronding.

Online hypotheek afsluiten voor iedereen?
Online hypotheek afsluiten samen met Hypotiek is voor iedereen mogelijk! Wel moedigen wij onze klanten zoveel mogelijk aan om zich zelfstandig voor te bereiden, waarbij Hypotiek.nl de rol aanneemt van een ‘sparringspartner’ die kritische vragen stelt en test of jouw aannames correct zijn. Wij bieden zoveel mogelijk tools aan voor een goede voorbereiding. Op deze wijze zijn onze klanten bewuster van de materie en kan er eenvoudig op kosten bespaard worden door zelf al juiste keuzes te maken.

Over de Auteur

Hypotiek.nl is een platform waar je terecht kan voor financieel advies en onafhankelijk hypotheekadvies & bemiddeling.
We stemmen onze werkwijze af op ieders persoonlijke wens. We willen graag doen waarin we goed zijn en dit is onder andere terug te vinden in de positieve ervaringen van onze klanten. 

Hypotiek biedt haar klanten zoveel mogelijk tools in handen om zich goed voor te kunnen bereiden en hierdoor eenvoudig op kosten te kunnen besparen door zelf de juiste keuzes te maken. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[304 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo