Online leren beleggen - Artikelpost

Online leren beleggen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1276 | Aantal woorden: 351 | Datum: | 0 commentaar

 

Ben jij nieuwsgierig geworden na alle reclames en succesverhalen op internet, televisie en radio? En wil jij nu ook online leren beleggen? Dat is heel simpel, want bijna alle brokers bieden cursussen aan en de mogelijkheid om te starten met een demoaccount waardoor je nog niet direct hoeft te gaan beleggen met de eigen geld.

Voorbereiding
Het is niet verstandig om direct bij de eerste de beste broker een demoaccount af te sluiten. Ga opzoek naar mensen in de omgeving die al bekend zijn met online beleggen. Aan deze mensen kun je direct vragen stellen en leren van hun ervaringen.

Ervaringen van andere mensen kun je ook vinden op internet. Om gericht informatie te vinden over een bepaalde broker kun je opzoek gaan naar de broker + ervaringen.  Om globaal overzicht te krijgen van de vele verschillende brokers zijn er vele websites die jouw in een oogopslag een overzicht laten zien van alle brokers.

Plus500 ervaringen laat namelijk andere resultaten zien dan Saxo Bank ervaringen. Het ligt aan jouw persoonlijkheid welke broker meer bij je past. Plus500 is namelijk een meer risicovollere broker dan Saxo Bank. Dus met jij meer in voor een groot avontuur, dan is Plus500 wellicht wat voor jou.

Saxo Bank is een meer betrouwbare broker maar waar zeker ook flink geld valt te verdienen. Ook is het belangrijk dat je kijkt naar de tips die de brokers geven tijdens dat jij aan het beleggen bent. Er zijn namelijk brokers die van te voren aangeven als verwachten dat er koersstijging of koersdaling gaat plaats vinden.

Over de Auteur

Julia Naaktgeboren is 28 jaar en houdt zich bezig met de financiele wereld en alle bijbehorende aspecten. Zo schrijft ze in haar vrije tijd artikelen gerelateerd aan financiele leningen, maar geeft ook haar kritische blik op beleggen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[373 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[170 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo