FB pix Ouder zijn is al duur genoeg - Artikelpost

Ouder zijn is al duur genoeg

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1467 | Aantal woorden: 411 | Datum: | 0 commentaar

Kinderen zijn een van de duurste uitgaven wat een ouder maar kan hebben. Er moet toch wel een oplossing zijn om dat goedkoper voor ze te maken. Wij hebben met een aantal ouders gesproken om te kijken hoe ze zelf proberen hoe het goedkoper kan. Deze handige tips willen wij graag met u delen!

De eerste ouder vertelde ons dat zij via een website erg goedkoop baby kleding kan kopen. Een baby groeit erg snel, waardoor het de kleertjes niet lang aankan. De kleren die een baby draagt heeft toch vaak wel hoge kosten, waar dus op bespaard kan worden. Er zijn ook een aantal website waar je tweedehands baby kleding kan kopen, dat is voor een ouder die het niet zo breed heeft ook een handige keuze.

De tweede ouder gaf ons als tip om via aanbieding website inkopen te doen. Tegenwoordig kan je al je boodschappen online bestellen, en ook nog eens thuis laten bezorgen. Thuis laten bezorgen scheelt dus tijd, en kan dus ook vaak met vele kortingen. De tijd die u dan overhoud kunt u weer meer aan uw kindje besteden.

Als laatste gaf een derde ouder een tip om een abonnement op luiers te nemen. Luiers zijn een erg grote uitgaven van een baby, goede luiers kosten al vaak meer dan 30 cent per stuk. Met een luier abonnement kan dit veel geld besparen per luier. 

U kunt natuurlijk ook kosten besparen op de vaste lasten. Door te letten hoe lang u doucht, lampen aan laat en apparaten aanlaat, kunt u ook veel geld op besparen. Let er gewoon erg goed op, want dit kan soms tot wel een paar honderd euro's per jaar schelen. Uiteindelijk wilt iedereen toch wel extra geld overhouden!

Hopelijk heeft u wat gehad aan de bovenstaande tips van de ouders. Zo kunt u misschien net wat makkelijker financieel uit te voeten wanneer u kinderen hebt. Het is namelijk soms al moeilijk genoeg in deze tijden van crisis. Over de Auteur

Man, 20 jaar oud, studeert journalistiek aan VU Amsterdam.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo