Recessie en ondernemen - Artikelpost

Recessie en ondernemen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 938 | Aantal woorden: 508 | Datum: | 0 commentaar

 

De recessie is op het hoogtepunt. Of komt nog op het hoogtepunt. Elke dag is het weer in het nieuws. Elke dag andere berichten. Maar een ding is duidelijk, we zijn de recessie nog niet voorbij. Is er dan op dit moment nog wel een goede bedrijfsfinanciering te regelen? Dat is aan u. Wel zijn er vele mogelijkheden en zijn er ook in dit economisch dieptepunt goede regelingen te vinden om een zakelijke lening te realiseren.

Zakelijke lening tijdens de recessie

Met een zakelijke lening kunt u een groter bedrag realiseren dan wanneer u een persoonlijke lening afsluit. Daarnaast zijn er veel regelingen wanneer u een zakelijke lening regelt. U kunt bijvoorbeeld als startende ondernemer belastingvoordelen aantrekken. Bijvoorbeeld een startersaftrek, maar ook voor eventuele investeerders zijn er fiscale voordelen mogelijk. Wanneer u iemand kunt regelen die garant wil staan kunt u meer zekerheid bieden voor de bank. U kunt daarbij ook denken aan de overheid, deze wil ook een borgstelling regelen wanneer het op een andere manier niet lukt. Ook vanuit de werkloosheidswet kunt u via het UVW een borgstelling aanvragen.

De overheid helpt ondernemers aan bedrijfsfinanciering

De overheid is uiteraard ook goed op de hoogte van de recessie en wil dan ook helpen om ondernemers dit economisch dal door te komen. Zowel ondernemers die nu starten als ondernemers die al jaren actief zijn komen in aanmerking voor subsidies van de overheid. Zo steunt de staat startende ondernemers met een BKR zodat ook zij een bedrijf financiering rond kunnen krijgen. Daarnaast stimuleert de overheid bestaande bedrijven om kleinere bedrijven over te nemen of om uit te breiden. De overheid heeft ook voor ZZPers een regeling bedacht. Voor hen is het namelijk moeilijk om een bedrijfslening te regelen. Daarom kunnen zij een krediet krijgen bij de overheid, dit plan heet Qredits.   

 Over de Auteur

Julia Naaktgeboren is 28 jaar en houdt zich bezig met de financiele wereld en alle bijbehorende aspecten. Zo schrijft ze in haar vrije tijd artikelen gerelateerd aan financiele leningen, maar geeft ook haar kritische blik op beleggen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

De Bespaargids
De Bespaargids

€ 8,45
Toon product

De Grote Recessie
De Grote Recessie

€ 7,95
Toon product

De crisis in het kort
De crisis in het kort

€ 9,00
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo